Sport
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Sport
Normalno je i bilo za očekivati da će otići. Ne zbog rezultata već zbog reakcija. Svaka mu čast što je i ovo istrpeo i uradio odličan posao sa ovom reprezentacijom. Sad je na nekom drugom da nastavi to, a koliko će drugi biti uspešni, videćemo. Ja ne očekujem ništa bolje, na svetskom ako budemo u prvih 10 biće dobro.
Posetite www.garaza.rs !
Po meni boljeg nemamo i sa ovom ekipom bolje nije moglo. Zao mi je sto je otisao.
sent from my HTC Sensation
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Cijih reakcija?
BTW, on je to najavio i pre prvenstva, bez obzira na rezultat.
BTW, on je to najavio i pre prvenstva, bez obzira na rezultat.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
U pravu si, svi mediji su veoma pozitivno izveštavali o lošoj igri reprezentacije, a narod je u većini oduševljen što smo zauzeli tako visoko mesto i plasirali se na svetsko prvenstvo. Samo je na jednom malom forumu bilo par negativnih komentara, ali to nije ni bitno.
Koliko znam, najavio jeste, ali mogao je i da produži da je hteo. Ili nije?
Posetite www.garaza.rs !
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Najavio je da neće ispratiti celi olimpijski ciklus do Ria, a to nije moralo da znači da ne bi vodio ekipu na SP.
Šta je tu je...Obradović neće, Vujošević bi odmah imao pola nacija protiv sebe, Pešić bi bio dobar izbor, ali bi s njim pregovori trajali 100 godina, a on vrlo lako ode čim mu se nešto ne svidi. Verovatno nam sleduje neki mlađi trener ili stranac.
Šta je tu je...Obradović neće, Vujošević bi odmah imao pola nacija protiv sebe, Pešić bi bio dobar izbor, ali bi s njim pregovori trajali 100 godina, a on vrlo lako ode čim mu se nešto ne svidi. Verovatno nam sleduje neki mlađi trener ili stranac.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Who gives a fuck sta pisu glupe novine i komentari u istim?trojanac napisao:U pravu si, svi mediji su veoma pozitivno izveštavali o lošoj igri reprezentacije, a narod je u većini oduševljen što smo zauzeli tako visoko mesto i plasirali se na svetsko prvenstvo. Samo je na jednom malom forumu bilo par negativnih komentara, ali to nije ni bitno.

Cilj je bio plasman na svetsko prvenstvo i to je to. To sto se masa nalozila kad smo dobili Litvance i Francuze je peta stvar...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Trifunovic je po meni zbiljan I mlad trener kome bi se mogla pruziti sansa.Ni Dzikic nije los,mada je nedavno potpisao ugovor s Krkom.
Pesica ni pod razno,covek je 2x Zvezdu ostavljao na cedilu,a da pritom nista posebno nije uradio,sem sto je u drugom mandate degradirao Cvetkovica I zapostavio Nedovica zarad Bojana Popovica I Filipa Covica,a za takve poteze ne postoji objasnjenje.Nikakvo.
Pesica ni pod razno,covek je 2x Zvezdu ostavljao na cedilu,a da pritom nista posebno nije uradio,sem sto je u drugom mandate degradirao Cvetkovica I zapostavio Nedovica zarad Bojana Popovica I Filipa Covica,a za takve poteze ne postoji objasnjenje.Nikakvo.
- starac vujadin
Ima perspektivnih trenera, ali svi su oni pomalo tanki. No, nema druge, moramo da tražimo nekog iz "drugog ešalona". Plašim se još više otkaza ubuduće.
Hvala Dudi za sve sto je ucinio za nasu kosarku, a uradio je dosta
. Za one koji neznaju ili su zaboravili imaju u ovom tekstu http://www.telegraf.rs/sport/836586-gos ... a-na-svemu .
Jednostavno nisam pametan koga bih ja postavio za selektora. Mislim da je vreme da se okrenemo mladjim trenerima, jer od starijih neki nece, a i od onih sto hoce je slab izbor. Mozda je po meni Sasa Djordjevic najbolji izbor, mozda ne toliko po trenerskim kvalitetima koje je pokazao do sad vec mislim da bi imao najveci autoritet medju mladjim kosarkasima. Radio je sa svetskim trenerima, ima taj pobednicki mentalitet i mislim da je veliki radnik. Idealno bi bilo kad bi imao mentora Dudu ili Zeljka , ali mislim da je to vec nemoguca misija.
Mozda i Trifunovic ne bi bio lose resenje, ipak se vec dugo kali po ko klubovima. U izboru bih zaobisao Vlade tj. Vukoicica i Jovanovica bez obzira sto su imali uspehe sa mladjim selekcijama, jer mislim da ne bi imali dovoljan autoritet ni kod igraca, a ni kod sudija.
P.S.
Ovo je stvarno iznenadjenje za mene http://www.telegraf.rs/sport/836958-bom ... -radenovic . Moram da priznam da nisam pratio igre Radenovica, ali Savovic je bio bas dobar igrac .

Jednostavno nisam pametan koga bih ja postavio za selektora. Mislim da je vreme da se okrenemo mladjim trenerima, jer od starijih neki nece, a i od onih sto hoce je slab izbor. Mozda je po meni Sasa Djordjevic najbolji izbor, mozda ne toliko po trenerskim kvalitetima koje je pokazao do sad vec mislim da bi imao najveci autoritet medju mladjim kosarkasima. Radio je sa svetskim trenerima, ima taj pobednicki mentalitet i mislim da je veliki radnik. Idealno bi bilo kad bi imao mentora Dudu ili Zeljka , ali mislim da je to vec nemoguca misija.
Mozda i Trifunovic ne bi bio lose resenje, ipak se vec dugo kali po ko klubovima. U izboru bih zaobisao Vlade tj. Vukoicica i Jovanovica bez obzira sto su imali uspehe sa mladjim selekcijama, jer mislim da ne bi imali dovoljan autoritet ni kod igraca, a ni kod sudija.
P.S.

- starac vujadin
Trifunović je pokazao talenat, imao je dobrog mentora Sagadina, a ni u inostranstvu se nije pokazao loše...ume da pripremi utakmicu i da promeni ritam ako ne ide. Možda bi mogli da probamo s njim, ali se ne bih iznenadio da ne ide.
Džile i Kokoškov su vrlo dobri, ali i oni suviše mladi za ozbiljnu reprezentaciju. Obradović je veliki radnik i ozbiljan čovek, ali moram da priznam da ga nisam pratio kao trenera...vidim da često menja klubove što ne mora da znači ništa, ali često znači.
Muta nema psihu i autoritet, mada ima solidno znanje.
Od stranaca bih zvao samo David Blatta - on je majstor, razume košarku, a i posebno voli srpsku košarku. No, on je sigurno skup.
Džile i Kokoškov su vrlo dobri, ali i oni suviše mladi za ozbiljnu reprezentaciju. Obradović je veliki radnik i ozbiljan čovek, ali moram da priznam da ga nisam pratio kao trenera...vidim da često menja klubove što ne mora da znači ništa, ali često znači.
Muta nema psihu i autoritet, mada ima solidno znanje.
Od stranaca bih zvao samo David Blatta - on je majstor, razume košarku, a i posebno voli srpsku košarku. No, on je sigurno skup.
- starac vujadin
Svetski prvak ide, kontinentalni šampioni idu (ponegde i vicešampioni), a onda se na kraju pravi kvalifikacioni turnir gde ide više njih..prošli put samo 3.