Sport
Re: Одг: Sport
Nije to potcenjivanje. Lepo Katic kaze, to je nasa realnost.
Ajde ti igraj protiv Pakera 1:1 sa svom ambicijom ovog sveta da vidimo kako ces proci
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ajde ti igraj protiv Pakera 1:1 sa svom ambicijom ovog sveta da vidimo kako ces proci
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Igrao sam ja i sa jacim igracima... 
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2

Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja ne razumem kako ne shvatas da to jeste njihov maksimum...Day Walker napisao:@Delija
Jel hoces da kazes da treba sami sebe da potcenjujemo i ne pruzimo svoj maximum..?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
Re: Sport
Slazem se da protiv Spanije ekipa nije bila spremna da dobro odreaguje na igru Spanaca, ali da li je neko razmisljao da su izasli sa nekom idejom koja nije prosla jos u prvim minutima i jednostavno pustili da utakmica tece svojim tokom da bi se sacuvali za kasnije. Znalo se da su Spanci mnogo jaci od nas i da bi nas svejedno samleli i da smo odigrali 120% , ali posle toga nas tim sigurno ne bi dobio Italiju. Iskreno nadao sam se da cemo vec protiv Slovenije zavrsiti posao i ja im vise " zameram" za tu utakmicu nego protiv Spanaca.igorche20 napisao:Na osnovu vidjenog, protiv Spanije je odradjena prilicno slaba psiholoska priprema igraca ili uopste nije ni radjeno na tome. A to je jedna od najbitnijih stavki na utakmici u kojoj imas mlade i neiskusne igrace nasuprot iskusnog i svakako kvalitetnijeg protivnika.Wolfy napisao:.Protiv Spanije,ok,nismo mogli da im pariramo,ali 30 razlike je nedopustivo.
Iskreno ocekivao sam da ce im ceo strucni stab isprati mozak pred taj mec, da ce izaci kao besni pit bulovi na teren. A videli smo zeceve, kao da su izasli da igraju protiv vanzemaljaca. Umesto da smo ih na pocetku, kad su krenuli da lete po terenu izudarali po cenu i nekog nesportskog faula, kako bi ih mozda izbacili iz ritma, mi smo ih pustili da rade sta hoce i tu nam je bio kraj... Spanci bi verovatno pobedili svakako, ali bi to bila normalna kosarkaska utakmica, a ne silovanje , a mi bismo delovali kao dostojan protivnik u jednom cetvrt finalu, a ne kao da je na EP upala ekipa iz druge sprske lige...
Sa takvim ambicijama u fudbalu Partizan i Zvezda startuju svako leto u Evropi pa ih sacekaju neki trecerazredni klubovi i objasne da su realne ambicije i masta dva razlicita pojmaDay Walker napisao:Nisu bre imali nikakve ambicije kad se pravdaju time da im je glsvni cilj odlazak na SP...
Alooo bre?!
To treba da je usputni cilj, a primarni osvajanje medalje!
Sa takvim ambicijama i motivacijama se pobedjuje!

Ne, samo njega ne dirajte, ko ce posle da bude strucni komentator, a to je neprocenjivopedja napisao:A Djurovic? Niko da se seti coveka, a pred nosom nam
TT

- Day Walker
E jbga i ti mesis pitu od gov*na kad su fudbaleri Zvezde i Partizana u pitanju
Njihov fudbal se ne moze nazvati fudbalom

Njihov fudbal se ne moze nazvati fudbalom

Brzine idu u H-a !!!

Ma druze bez oba prva pleja (Teodosic i povredjeni Markovic) cemu da se nadas
Realno najlosija reprezentacija u zadnjih 10 godina , a mi se jesmo ponadali posle prvih mesta u grupama, a da su nam umesto Spanaca upali Zabari mozda bi to tek probudilo nase nade. Ovo sedmo mesto jeste uspeh, nazalost, ali to je danasnja realnost Srbije.
Osim pitanja selektora moze da nam se desi i smena na celu KSS, jer verovatno ce uskoro i tu da menjaju Djilasa

Osim pitanja selektora moze da nam se desi i smena na celu KSS, jer verovatno ce uskoro i tu da menjaju Djilasa

- Day Walker
Gledam sad odbojku... mnogo smo bolji nego sto sam mislio, ulazimo u polufinale.
Ali me odusevio korektor Atanasijevic... nemam pojma ko je, prvi put ga vidim al decko ima fantastican osecaj, bice igracina, novi Mijkovic!
Imacemo dobru ekipu narednih godina!
Ali me odusevio korektor Atanasijevic... nemam pojma ko je, prvi put ga vidim al decko ima fantastican osecaj, bice igracina, novi Mijkovic!
Imacemo dobru ekipu narednih godina!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Naša odbojkaška reprezentacija je dokaz da u reprezentaciji uvek treba da igraju najbolji igrači i da ne treba previti veštačke generacijske smene, nego evoluirati. Sve je počelo `95 sa bronzom na EP, a imali smo samo jednu postavu + Tanaskovića i Boškana sa klupe, a onda polako širili krug, mladi stasavali uz starije, napredovali i uvek je manje više postojao kontinuitet uspeha iako nam je baza relativno tanka. Počelo se skoro od ničega, ali savez vode normalni ljudi i radi se ok i napreduje se.
Ta razliku od njih rukomet gde smo po individualnom kvalitetu u prve tri zemlje na svetu ne možemo da se sastavimo kao ekipa (izuzev kratkog bljeska kad smo bili domaćini), a bio je popularan skoro kao košarka i neuporedivo više nego odbojka.
Ta razliku od njih rukomet gde smo po individualnom kvalitetu u prve tri zemlje na svetu ne možemo da se sastavimo kao ekipa (izuzev kratkog bljeska kad smo bili domaćini), a bio je popularan skoro kao košarka i neuporedivo više nego odbojka.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ocigledno ne pratis odbojku...Laki021 napisao:Ali me odusevio korektor Atanasijevic... nemam pojma ko je, prvi put ga vidim al decko ima fantastican osecaj, bice igracina, novi Mijkovic!

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Bata (Atanasijevic) je kum od nekih mojih rodjaka. Decko je oduvek bio prva liga, zajebant i pozitivac. Nikada nije krio da mu je Miljkovic sve i svja, a i Miljkovic ga bas gotivi... Bice to sigurno buduci najbolji svetki igrac...
Tapatalk Post
Tapatalk Post