Dobro veče
Re: Dobro veče
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zvučiš kao neki političarMr.Rotor napisao:Ne odriči se Srbije tako lako.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ma odrećiće se Engleske čim krene da mu pada kiša 15 dana bez prestankaFloyd napisao:Zvučiš kao neki političarMr.Rotor napisao:Ne odriči se Srbije tako lako.

Odreci ce se cim skapira da svaka 100ta riba valja ista 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne tako davno imali smo ovaj spot.
https://www.youtube.com/watch?v=XV1o3j9 ... tml5=False
U drugom delu spota jasno su nabrojane javne ličnopsti koje podržavaju jednu političku opciju i kandidata.
Moram da primetim da tada to nije bio problem u javnosti i na društvenim mrežama, eksponirati se u ime stranke.
Danas kada neke druge javne ličnosti to urade za nekog drugog kandidata onda je blago rečeno stvar podsmeha.
Jedino ako ljudima smeta plagijat, pošto ovaj spot koji se vrti je nastao mnogo kasnije od originala!
Čeda je čak recimo imao u jednom spotu onog Hrvatskog glumca-voditelja!
https://www.youtube.com/watch?v=XV1o3j9 ... tml5=False
U drugom delu spota jasno su nabrojane javne ličnopsti koje podržavaju jednu političku opciju i kandidata.
Moram da primetim da tada to nije bio problem u javnosti i na društvenim mrežama, eksponirati se u ime stranke.
Danas kada neke druge javne ličnosti to urade za nekog drugog kandidata onda je blago rečeno stvar podsmeha.
Jedino ako ljudima smeta plagijat, pošto ovaj spot koji se vrti je nastao mnogo kasnije od originala!
Čeda je čak recimo imao u jednom spotu onog Hrvatskog glumca-voditelja!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Mr.Rotor napisao:Ne odriči se Srbije tako lako.

Aco, srećno u Londonu.
Poslednja izmena od Captain Slow u 11 Apr 2016, 13:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Vama pismenijima daju pljeskavice ili isto samo sendviče? 
Inače je odvratno da se popularne ličnosti koriste za politički marketing bez obzira na partiju... mada sve koje su na vlasti koriste iste šablone.

Inače je odvratno da se popularne ličnosti koriste za politički marketing bez obzira na partiju... mada sve koje su na vlasti koriste iste šablone.
Poslednja izmena od Floyd u 11 Apr 2016, 13:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sta rece bre, hiljadu i hiljadu kilometara autoputeva? Mi smo izgleda gradili autoput do Francuske?Floyd napisao:http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1118171
Kada je reč o auto-puevima, Vučić je rekao da je izgrađeno hiljadu i hiljadu kilometara auto-puteva i 276 mostova.
Koncesije...
Sent from my D5503 using Tapatalk
Sent from my D5503 using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...