Renault Megane 1.2 tce 130
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Odlično izgleda Megane. Doduše, meni lično je svaki aktuelan model izgledao odlično u svoje vreme. Razočarao me je kad sam ga provozao, ne u smislu da je tu nešto loše, nego se meni ne dopada.
Tapatalk
Tapatalk
Jeste doplata 2000 ali na farbu i felne ćeš potrošiti 1000 a opet će ti nedostajati multimedija, senzori za kišu i svetla, led dnevna svetla, keyless, automatska klima, bolja sedišta itd.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Nidžo, vozio si novi Megan? Koji motor i šta ti se ne dopada?
Prošli sam vozio, generalizujem. Ne odnosi se na novi.
Bose crni sa 5v, dizel. Nov novcat iz AVIS. Mnogo lepa sprava.
Tapatalk
Bose crni sa 5v, dizel. Nov novcat iz AVIS. Mnogo lepa sprava.
Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Na koju farbu? Mozda cu da ofarbam mali difuzor ispod zadnjeg branika jer mi nekako strci ovako crn a sve ostalo je belo na autu, ako uopste i to odradim, videcu kako izgleda uzivo. To fabranje je 30e mozda. Nebitna stvar..

Nisam ja uzeo klot, vec drugi nivo. Felne necu uzimati jer dobijam dodatno i felne (doduse samo 16" kako na ovoj slici gore, fino izgledaju i udobna je voznja) i bolja led dnevna svetla (kakva ima i taj gt line), zatamljena stakla, parking senzore napred i nazad, grejane elektro sklopive retrozivore.
Za sedista sam citao, za duze voznje su bolja obicna sedista jer nisu tvrda, i ima vise prostora na zadnjoj klupi (posto su gt sedista glomaznija) Naravno gt sedista izgledaju do jaja.
Svakako san bi mi bio da kupim gt line i zbog opreme i sto je pojava u odnosu na obican zbog detalja. Ali nazalost covek se pruza koliko moze.
Nedostajace mi svako multimedija i keyless.. ali sta je tu je.. Sad bar nisam stedeo na motoru, prosli put sam imao sve od opreme i drhtava 3 cilindra, negde moras da preseces sta ti je bitnije
Automatsku klima mi svakako ne treba jer i obicnu koristim 15 dana godisnje. Senzor za kisu sam imao na renou pre i govno je.

Nisam ja uzeo klot, vec drugi nivo. Felne necu uzimati jer dobijam dodatno i felne (doduse samo 16" kako na ovoj slici gore, fino izgledaju i udobna je voznja) i bolja led dnevna svetla (kakva ima i taj gt line), zatamljena stakla, parking senzore napred i nazad, grejane elektro sklopive retrozivore.
Za sedista sam citao, za duze voznje su bolja obicna sedista jer nisu tvrda, i ima vise prostora na zadnjoj klupi (posto su gt sedista glomaznija) Naravno gt sedista izgledaju do jaja.
Svakako san bi mi bio da kupim gt line i zbog opreme i sto je pojava u odnosu na obican zbog detalja. Ali nazalost covek se pruza koliko moze.

Nedostajace mi svako multimedija i keyless.. ali sta je tu je.. Sad bar nisam stedeo na motoru, prosli put sam imao sve od opreme i drhtava 3 cilindra, negde moras da preseces sta ti je bitnije

Automatsku klima mi svakako ne treba jer i obicnu koristim 15 dana godisnje. Senzor za kisu sam imao na renou pre i govno je.
Aha ok. Nisam onda dobro pratio. Bila mi je u glavi neka cifra od 200 za farbu ali sad vidim da je to za Dačiju.
Naravno da na motoru ne treba štediti. Ja sam danas vozio 500L od 95ks i ono je mučenje i za mene i za auto.
Naravno da na motoru ne treba štediti. Ja sam danas vozio 500L od 95ks i ono je mučenje i za mene i za auto.
Ako ofarbaš taj donji deo zadnjeg branika, onda si ga us..ro.
- Darko
Da, 200e za daciu za 2 branika, sve rucke, retrovizore i pragove
@era sto tako mislis?
I megane trojka je imao u nekim verzijama tako do kraja ofarban branik. Recimo ovako:

@era sto tako mislis?
I megane trojka je imao u nekim verzijama tako do kraja ofarban branik. Recimo ovako:

Poslednja izmena od Darko u 08 Sep 2016, 19:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne bih ja to dirao.
Tapatalk
Tapatalk
- Darko
Nebitno skroz. To je samo mala sitnica koju mozda necu ni uraditi.
O tom potom. Prvo da dodje taj kraj oktobra
O tom potom. Prvo da dodje taj kraj oktobra

I na skupljim kao Intens paket, to je crno, i daje mu baš neki fazon, kao spojler.
Ne bi ja to dirao, možda samo nastavak auspuha u hromu, onaj masivniji.
Ako treba i rupa da se seče, OK.
Ne bi ja to dirao, možda samo nastavak auspuha u hromu, onaj masivniji.
Ako treba i rupa da se seče, OK.
- Darko
To za nastavak cu svakako videti, izduv je detalj koji mu bas dobro cuci, a smesan je posao da se napravi 

Taj hrom izduv će da legne sa tim crnim donjim delom branika
- Darko
Mozda ako bi neko znao da obradi sliku na kompu.. mozda bi mu cucnulo a mozda i ne..
Ovako sa slike moze jedno sa strane da se otprilike vidi, jer gt megane ima coskove tog donjeg dela branika u boji vozila.

Ovako sa slike moze jedno sa strane da se otprilike vidi, jer gt megane ima coskove tog donjeg dela branika u boji vozila.