Jadni ljudi. Mislim da bi crkli od muke i sramote kad bi neko nekim cudom uspeo da im objasni koliko su glupi.
I jadni mi svi sa njima ovakvima jer, njihov glas vredi kao i svaki drugi. Ludilo mozga. Svaki minut, svaki sekund, svaki milimetar
Zato sto je politika delikatna stvar, i sto padaju prozivke direktne ili indirektne mnogo lakse nego u bilo kojoj postojecoj temi, a sama koncepcija foruma je bliza i alkoholu nego politici. Uzeo si glup primer btw.
Hteo sam sam da probam da prekinem, nastavite slobodno, verujem da Imate sta da kazete
Možda ne bi bilo loše da se otvori tema Izbori 2016 pošto je očigledno da ne možemo da ne komentarišemo. Tako će lakše da taj sadržaj ignoriše koga ne zanima, a kad izbori prodju i ta tema će brzo u zaborav.
Gaginh0 napisao:Zato sto je politika delikatna stvar, i sto padaju prozivke direktne ili indirektne mnogo lakse nego u bilo kojoj postojecoj temi, a sama koncepcija foruma je bliza i alkoholu nego politici. Uzeo si glup primer btw.
Hteo sam sam da probam da prekinem, nastavite slobodno, verujem da Imate sta da kazete
Diskusija je do sad tekla sasvim korektno. Ne vidim razlog da se bilo koja tema brani dok nema vređanja.
Kapiram da nekog ne zanima politika ali ne kapiram potrebu da se ljudi koje ista zanima, nazivaju budalama.
Slažem se sa predlogom Grujića. Tema ne mora ni da bude na javnom delu foruma ako je urednicima to problem.