grujicd napisao:Na Tašu se opet čulo "Crko Maršal"
Otišli smo na koncert, ali u ful izdanju sa klincima. Odslušali Električni orgazam i par pesama od Van Goga i već smo morali da odemo. Deluje da će biti odlično veče, Taš je dupke pun a atmosfera taman kakva treba za rok koncert.
Pošto nikada nisam bio, a uskoro ći ići, za gde je bolje uzeti karte-parter ili tribine?
Što se prognoze za izbore tiče, mislim da je Miloš dosta dobro procenio. DJB ima veliki problem što se mnogo stranaka više upinje da opljuje Radulovića nego samog Vučića. Skontali su da im on potencijalno odvlači najviše glasača i žestoko su (bar po društvenim mrežama) udarili po njima. Imam drugara koji je u samom vrhu Lige i od 10 statusa dnevno na fb-u, 4 mu je za DS-LDP-LSV, a 6 protiv DJB, dok niti jednom nije pljucnuo ka vlasti...
Neće da pljuju po vlasti jer su stare kurve, nameštaju osmeh i zagrljaj u nadi da će ih AV posle izbora pozvati u naručje. Zadnjih par dana AV i ekipa svako malo pljuju po socijalistima i Dačiću, kaže u velikom predizbornom intervjuu da se nikada nije pouzdao u Dačićevu pouzdanost i vernost - a ovaj mu odgovara da je SPS najbolji koalicioni partner kojeg mogu da dobiju
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Sad mi poslali poruku na stari broj telefona (koji je sad kod žene), zbog kiše mi nude prevoz do biračkog mesta. Odhebao sam ga najstrašnije a onda me je pozvao da mu dam dodatna pojašnjenja Jedino ostade nepoznanica odakle im podatak o tome gde je moje izborno mesto...
Vladapetr napisao:Sad mi poslali poruku na stari broj telefona (koji je sad kod žene), zbog kiše mi nude prevoz do biračkog mesta. Odhebao sam ga najstrašnije a onda me je pozvao da mu dam dodatna pojašnjenja Jedino ostade nepoznanica odakle im podatak o tome gde je moje izborno mesto...
E drago mi je sto sad nisam u Srbiji i da moram da slusam o izborima i rezultatima na svakom koraku.
A isto tako mi je drago sto necu biti ni na jesen u CG kada ovde bude aktuelna ista tema.
Kakvo zamlacivanje...
Vladapetr napisao:Sad mi poslali poruku na stari broj telefona (koji je sad kod žene), zbog kiše mi nude prevoz do biračkog mesta. Odhebao sam ga najstrašnije a onda me je pozvao da mu dam dodatna pojašnjenja Jedino ostade nepoznanica odakle im podatak o tome gde je moje izborno mesto...
Ukuca tvoj maticni i izadje mu
Odakle mu matični? Svojevremeno sam bio gost na osnivanju sns-a u Sava centru, tada je drugar koji me i zvao utefterio moj broj i adresu na nbgd-u. Iako taj broj ne koristim već X godina i X*X puta im je rečeno da ne zovu i šalju poruke, sad su se dokopali i adrese iz lk. Verovatno preko Telekoma jer je postpaid broj...