Aco,
Ma batali sad Paju i Miloša, nego reci ti nama kako ide sa personalnim trenerom (da ne kažem "trenerkom" jer će neko pomisliti da pričam o garderobi )?
AcaKayak napisao:
Inače, zvao sam Miloša, nedostupan je.
Decko ima prihicke probleme, razumi ga
Juce smo svratili do mog limara da se dogovorim za popravku stvari koje je zajebao, pa da bi mu pokazao kako je kul telefon koji ima, baci ga na pod i naravno, zastitna plastika ekrana odleti
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Maxer, baš sam zadovoljan, i radom u teretani a i ovako njom kao osobom, skroz mi je zanimljivo da idem na treninge
Dogovorio sam se s Herojem i Milošem upravo, prvo me zvao jedan s fiksnog a onda i drugi. Zove Miloš kaže e ne radi mi telefon, zovi Heroja, zovem ovog on odbije poziv i zove s fiksnog e šta kaže Miloš
Dok sam se šetao sinoć u Budimpešti startovalo me nekoliko riba, te za upaljač, te gde je ova ulica. Pošto ne verujem da sam se nešto prolepšao i podmladio, pretpostavljam da su to one fore gde krenete da pričate, ti se primiš, predložiš piće, ona te povede u kafić sa kojim ima dil i tamo naruči koktel od 100€. Budimpešta je poznata po tome.
!GOR napisao:Ne sikaniram niti vredjam ikoga, sasvim normalno komuniciram.
Da li neko zivi u Beogradu, Njujorku ili na Arktiku, nije tvoja briga. Ocigledno je da imas odredjene frustracije po tom pitanju, pa potenciras na svakom koraku.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.