Sport
Re: Sport
http://www.youtube.com/watch?v=lulENeGFFfsPoslednji(2:40) 

Negde na B92 sportu sam juce procitao da je tvrda podloga i iznenadio se. Kucam sa telefona, pa nemam logistiku da proverim, ali bih voleo da je netacna informacija.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Za dubl će biti tvrda podloga, a za mečeve Berdiha i Štepaneka šljaka. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Videćemo da li će Lajoviću odobriti da igra na dva dobijena seta jer još nije igrao na 3 i da njegov deo terena bude kraći jer je ispod 100. mesta.
Ja sam čuo da Lajović neće imati svoju polovinu terena, kako bi dueli bili ravnopravniji.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Nema loptice!
Šalu na stranu, ne bih se kladio da, u zavisnosti od rezultata, Janko ne zaigra treći dan protiv Stepeneka.

Šalu na stranu, ne bih se kladio da, u zavisnosti od rezultata, Janko ne zaigra treći dan protiv Stepeneka.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Sport
A Zvezdu niko da pohvali?
Bio sam na utakmici u Pioniru(odem kad god mogu -sezonska) i raduje me ono sto sam video. Lepa igra bez vecih padova,zasluzena pobeda i veca sansa za f16.
U ponedeljak je derbi,zeljno iscekivana utakmica.
Partizan u Moskvi -42 ,ne mogu se radovati tome...
P.s Nole dobio,Dule izgubio(ocekivano )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio sam na utakmici u Pioniru(odem kad god mogu -sezonska) i raduje me ono sto sam video. Lepa igra bez vecih padova,zasluzena pobeda i veca sansa za f16.
U ponedeljak je derbi,zeljno iscekivana utakmica.
Partizan u Moskvi -42 ,ne mogu se radovati tome...
P.s Nole dobio,Dule izgubio(ocekivano )

Sent from my iPhone using Tapatalk
Radovacu se ja i za tebe!half man napisao: Partizan u Moskvi -42 ,ne mogu se radovati tome...

Tenis juce ocekivano... Ne znam ko ce igrati dubl danas. Zimonjic i Bozoljac su uigraniji, ali opet kvalitet je na strani Djokovica i bez obzira sto nije dubl igrac verujem da bi bolje prosli sa Zimonjic-Djokovic dublom. Prizeljkujem tu varijantu.
Lajovic je odigrao daleko ispod nivoa finala. On je challenger igrac i nije kriv sto je nedovoljno dobar, ali komentator je kriv sto pravi budalu od sebe i od gledalaca stvarajuci neku nepostojecu neizvesnost. Berdych je igrao sa 1/5 snage, koliko mora, da se sto manje umori. Isto tako ce i Stepanek pregaziti Lajovica, isto tako ce i Djokovic pregaziti Stepaneka. Sve je na tom dublu danas!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!