@Kuzmanovic Hvala

Pazi, ja sam prvi koji apsolutno ne voli niti opravdava kada vidim policijski auto a da mu ne radi far, da je neispravan ili bilo sta drugo. Bode me u oci i jako je glupo. Ali bez da te uvredim ili da me shvatis pogresno, vidi se da ne znas bas kako stvari funkcionisu u drzavnom aparatu, a izmedju ostalog i u policiji. Jednostavno procedura je takva, sve to mora zvanicno i preko papira, ne mozes i ne smes ti nista da diras. Ako se bunis, a ima i onih koji se bune, onda obicno nagrabusis ili ako je sef ok on ti kaze jbg znam ali sta da radim jos cekamo da odobre bla bla.Stjepa napisao:H4wkeye napisao:Nije policajac koji vozi taj auto kriv i odgovoran sto mu ne radi far, krivi su ovi iz vrha. Ti moras da ga vozis i da radis.![]()
Jesi li ti pročitao šta si napisao?
Aj da ti objasnim koliko nije tačno ovo što si napisao.![]()
Kada sedaš za volan auta, bilo da se vodi na tvog rođaka, oca, ženu, komšiju ili firmu u kojoj radiš, ti si kriv što je tehnički neispravno vozilo u saobraćaju! TI upravljaš njime, i TI nisi smeo da se uključiš sa njim u saobraćaj ako je vozilo tehnički neispravno!
Pošto toliko balaviš na plavu uniformu, nije bitno dali je zaista nosiš ili si samo zaslepljen njom, i gomilu postova i pišeš kao predstavnik uniformisanih, kako ti je onda ovo promaklo da napišeš kad bi ti to svaki policajac prvo saopštio u takvoj situaciji?
I navedi u kojoj to frimi, i policija je firma, postoji pisano pravilo da ti moraš da radiš čak i kada kršiš zakon u saobraćaju.
Ti kao vozač koji duži auto imaš pravo da odviješ da koristiš isti zbog neispravnosti i zbog ugrožavanja i svoje i bezbednosti drugih u saobraćaju TAČKA
Ovo što si ti napisao je kao da ti nastavnik srpskog jezika predaje o pravopisu, beleži i kažnjava greške na proverama znanja, a onda on napiše na tabli gramatičku grešku pa počne da ti objašnajva kako to nije do njega.
Zakoni se se moraju jednako tumačiti i za one koji su dužni da ga sprovode i kontrolišu kao i za drugi živalj.
Policija u Srbiji je daleko od savrsene, i dalje tu rade svakojaki, ima korupcije, voze se neispravna vozila ali za neke stvari stvarno nemas sta da uradis, ili ako i probas cesto zna da bude to borba sa vetrenjacama. A u danasnje vreme gde se tesko dolazi do posla, koji ce policajac, pogotovu onaj sa porodicom da rizikuje da izgubi posao i ostane bez icega? Veruj mi i toj patroli kojoj zapadne da vozi auto sa farom koji ne radi nije lepo u vecini slucajeva.