Dobro veče
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Evo šta piše u SAT-u, stvarno je bruka za Mercedes. U pitanju je C 220 iz 2014, aktuelna generacija, prešao 70.000km, kupljen nov u Srbiji:
- 15.000km - zamena sva 4 amortizera
- 27.000km - sve pločice i diskovi
- 45.000km - zamena kutije klima uređaja
- 50.000km - grejanje vozačevog i hlađenje suvozačevog sedišta
- 52.000km - zamena alternatora
- 60.000km - zamena MRM modula, to je deo iza volana gde su smeštene poluge za menjač i žmigavce
Pored toga, kožni volan se oljuštio već prve godine, a i zadnja kamera se ponekad sama otvara u vožnji.
- 60.000km - zamena MRM modula, to je deo iza volana gde su smeštene poluge za menjač i žmigavce
Pored toga, kožni volan se oljuštio već prve godine, a i zadnja kamera se ponekad sama otvara u vožnji.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
A i auto je spolja sav u ostecenjima, reklo bi se da je i nemarnost vlasnika doprinela svim tim kvarovima.
Ja ih ne bi pogledao nikad vise . Strasno sta prodaju ljudima .grujicd napisao:Evo šta piše u SAT-u, stvarno je bruka za Mercedes. U pitanju je C 220 iz 2014, aktuelna generacija, prešao 70.000km, kupljen nov u Srbiji:
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Vozio bi ga i takvog dok ne vrisne skroz
da svetli tabla ko jelka
Sent from my LG-H440n

Sent from my LG-H440n
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ima baksuznih auta, sto bi ameri rekli limun, jos je to prva serija novog modela pa su bugovi u neku ruku i ocekivani.
Ima garanciju da sve to pegla, ko ne zeli da eksperimentise generalno je bolje vijati ristajlng svuda.
Послато са GT-N7100
Ima garanciju da sve to pegla, ko ne zeli da eksperimentise generalno je bolje vijati ristajlng svuda.
Послато са GT-N7100
To je jedan od razloga što nisam hteo 28i. Pokazao se kao dobar motor ali ko je tad znao 

Cim su diskovi otisli na 27k km, jasno je kako ga je vlasnik eksploatisao, a amortizeri ne znam uopste kako mogu da odu na 15k km...grujicd napisao:Evo šta piše u SAT-u, stvarno je bruka za Mercedes. U pitanju je C 220 iz 2014, aktuelna generacija, prešao 70.000km, kupljen nov u Srbiji:
A mozda je Milos ipak u pravu kada kaze da kod nas salju C klasu proizvoda, te sam sve blizi misljenju da nikada necu uzeti auto iz Srbije.
Isto se desilo onom WTF sa sesticama.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
Ono što je meni najzanimljivije je da problem sa alternatorom povezuju sa start stop sistemom. Pošto kreće masovnije da se primenjuje, da znamo šta nas potencijalno čeka.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Moj dobar drugar radi u Boschu i oni kao kompanija u svom voznom parku imaju gomilu automobila svih proizvođača koji se testiraju. Najviše mi je pričao svoje impresije o Tesli, ali mi reče i da apsolutno najviše problema imaju s novim Mercedesom C koji je prešao do sada 15000km i više je u kvaru nego što ga voze.

Pa sta si ti mislio , da je razlika u ceni samo zato da nam ucine da se proda nesto.Xepoj87 napisao:Cim su diskovi otisli na 27k km, jasno je kako ga je vlasnik eksploatisao, a amortizeri ne znam uopste kako mogu da odu na 15k km...grujicd napisao:Evo šta piše u SAT-u, stvarno je bruka za Mercedes. U pitanju je C 220 iz 2014, aktuelna generacija, prešao 70.000km, kupljen nov u Srbiji:
A mozda je Milos ipak u pravu kada kaze da kod nas salju C klasu proizvoda, te sam sve blizi misljenju da nikada necu uzeti auto iz Srbije.
Isto se desilo onom WTF sa sesticama.
Na Djulijeti tacno ima broj sasije koji gledas i znas za koju je zemlju pravljena.
Ono sto meni i dalje nije jasno iz Grujicevog posta,sta je kutija klima uredjaja ?
I kako su prva 4 amortizera izdrzala 15 kkm,a ovi drugi traju vise ?
Mnogo cudna prica,jeste da je ovo Srbija,ali pricamo o Mercedesu.
A za zamenu alternatora,pa na BMW 6 je deo svakog drugog redovnog servisa zamena akumulatora.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- grujicd
Ne znam šta im je ta kutija klime. U drugom delu teksta pominju da se klima gasila, povezuju sa začepljeni polen filterom. Uostalom kupite SAT 

Taj wtf je ozbiljan debil i racunaj da svako vece udje u auto koji je hladan i da pun gas da bi impresionirao ekipu.
To bas unistava auto, M3 je imao blokadu protiv toga, ali sem m3 ne znam nijedan bmw da je to imao koji sam vozio.
To bas unistava auto, M3 je imao blokadu protiv toga, ali sem m3 ne znam nijedan bmw da je to imao koji sam vozio.
Svaki M to ima.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
A kako si ti saznao da ima tu blokadu?