Dobro veče
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Našao sam univerzalni strujni adapter u Merkuru, oznaka Enel el76950. 850din.

Pošto je adapter bez uzemljenja, isto bi bilo da sam isekao srednji pipak. Možda to na kraju i uradim, jer je adapter malo glomazan. Ipak nije loše imati tako nešto sa sobom kad se krene na put.
Sledi review aparata za dan dva u temi o kafi.

Pošto je adapter bez uzemljenja, isto bi bilo da sam isekao srednji pipak. Možda to na kraju i uradim, jer je adapter malo glomazan. Ipak nije loše imati tako nešto sa sobom kad se krene na put.
Sledi review aparata za dan dva u temi o kafi.
grujicd napisao:Doneo nam drugar iz Švajcarske aparat za kafu Nescafe Barista. Da ga uključim kad ono:
Da li neko zna gde ima adaptera koji sigurno rade za ove Švajcarske utikače?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Što toliku đuntu adaptersku?
Ja koristim ovaj. Na netu je 15 eura, ja sam ga kupovao za 4 eura.

Za obrnuto, kao što tebi treba, tj. swiss u normalno, koristim još manje adaptere i lepši su nego ta đunta koju si kupio.
Ja koristim ovaj. Na netu je 15 eura, ja sam ga kupovao za 4 eura.

Za obrnuto, kao što tebi treba, tj. swiss u normalno, koristim još manje adaptere i lepši su nego ta đunta koju si kupio.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- grujicd
Ovo je jedino što sam našao offline. Te sitnice mi je lakše da kupim u radnji kad sam u prolazu nego da se jurim sa poštarom, posle čekam red u pošti itd. Ali u pravu si da je glomazan.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Narucis na adresu firme u kojoj radis.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ortaku pala grana na auto i pokrivila krov i slomila soferku, moze li da se trazi odsteta od grada ili zelenila ili tako nesto?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako je drvo pod nadleznosti zelenila i ako nije elem. nepogoda moze, ako je u nekom dvoristu onda vlasnik, skupstina stanara itd
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ma parking je u bloku na nbg, javni parking.
EDIT: Kaze ortak da su ovi iz zelenila izgleda sklonili granu pre nego sto je on dosao pa ne moze nista da uradi. Jedi o su ostali opiljci od drveta po kolima i po tome zna da je grana bila u pitanju.
EDIT: Kaze ortak da su ovi iz zelenila izgleda sklonili granu pre nego sto je on dosao pa ne moze nista da uradi. Jedi o su ostali opiljci od drveta po kolima i po tome zna da je grana bila u pitanju.
- passenger
Već pola sata se komšinica preko puta u zgradi kupa. U ravni mi je, jer smo oboje na prvom spratu i vidi se sve. Ima neku tanku zavesu, ali seva sve.
Evo sad se brije. I dupe brije majke mi, evo vidim jasno. Žena hoće da joj kaže, reko ćuti bre mislim se, nek gleda narod. Mislim da cela zgrada gleda sa ove strane i uživa

Evo sad se brije. I dupe brije majke mi, evo vidim jasno. Žena hoće da joj kaže, reko ćuti bre mislim se, nek gleda narod. Mislim da cela zgrada gleda sa ove strane i uživa

- grujicd
Slike ili se nije desilo.
- passenger
Kakve slike, jedva ja da pogledam, žena mi tu
Dupe. Jasno se vidi: brije ovamo spreda, pa pozadi, pa opet spreda i opet pozadi i tako u krug 5 puta

Dupe. Jasno se vidi: brije ovamo spreda, pa pozadi, pa opet spreda i opet pozadi i tako u krug 5 puta