Sport
Re: Sport
Ma ok, neka igra dubl, i treba... On je cak sasvim dobar dubl igrac, ali nije vrhunski, pa je zbog vaznosti i pritiska u ovom mecu bilo price da ce Novak odigrati. Samo sada i samo zbog situacije. Nije ni Nole dubl igrac, ali ima individualni kvalitet kakav nema niko na planeti trenutno.
Ne znam kolike su sanse da Tipsa zaigra pod injekcijama. Ako igra Lajovic, to je propast.
Sutra Nole ako dobije Berdycha i ako kvota ostane @1.20 na Stepaneka protiv Lajovica, razmisljam se o jako visokom ulogu. To mu dodje kao 20% kamate za jedan dan. Lajovic nema 5% sanse, ma kako izgledalo publici, njemu, komentatoru... Realno je @1.05 na Radeka, nazalost.
Ne znam kolike su sanse da Tipsa zaigra pod injekcijama. Ako igra Lajovic, to je propast.
Sutra Nole ako dobije Berdycha i ako kvota ostane @1.20 na Stepaneka protiv Lajovica, razmisljam se o jako visokom ulogu. To mu dodje kao 20% kamate za jedan dan. Lajovic nema 5% sanse, ma kako izgledalo publici, njemu, komentatoru... Realno je @1.05 na Radeka, nazalost.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Daće Bog da igra Tipsarević, mada realno i da igra neko drugi i da izgubimo, ne treba žaliti. Izgubili smo finale, ovi su trenutno bolji i tu nema šta da se zameri. Biće prilike, srešćemo se opet.
Posetite www.garaza.rs !
Pa ima, jer je to "trenutno" prouzrokovano povredom jednog i suspenzijom drugog naseg igraca.trojanac napisao:ovi su trenutno bolji i tu nema šta da se zameri
Ali OK, verujem da ce Tipsa ako ima bilo kakve sanse da zaigra to i uraditi.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Igrace Tipsarevic, mozda im je ovo sve vreme taktika. 

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=778391
Ekser zakucan u kovceg reprezentacije.
Ja bih pre Bozoa gurnuo u taj duel, ali dobro, zato ja i nisam selektor.
Najbolje da Djokovic izgubi od Berdycha i cao-zdravo.
EDIT - "Lajovic je visok 183 cm , najvise voli brzu podlogu..." , a pritom decko igra sa osnovne linije i klasican je igrac spore podloge (sljake). Dzabe sto on voli brzu podlogu, kad ona ne voli njega. (ili opet novinari lupetaju)
Ekser zakucan u kovceg reprezentacije.
Ja bih pre Bozoa gurnuo u taj duel, ali dobro, zato ja i nisam selektor.

Najbolje da Djokovic izgubi od Berdycha i cao-zdravo.
EDIT - "Lajovic je visok 183 cm , najvise voli brzu podlogu..." , a pritom decko igra sa osnovne linije i klasican je igrac spore podloge (sljake). Dzabe sto on voli brzu podlogu, kad ona ne voli njega. (ili opet novinari lupetaju)
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jbga, onda nam ne preostaje ništa drugo nego da podržimo Lajovića, pa šta god da uradi, bitno je da igra najbolje što zna.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Decko nije kriv sto su ga ubacili da igra. Ako je najbolje sto imamo, neka igra. Bilo bi glupo da Tipsarevic igra, ukoliko je povreda onakva kako pricaju. Bice tenisa i naredne godine, a zdravlje i karijera se ne rastu na drvetu. Jos gore bi bilo da zaigra i preda zbog povrede.
TT
TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Onda bi pričali da se svima popeo na glavu da igra iako je povređen, umesto da je pustio da igra Lajović.... itd.
Svetu nikako ugoditi. Aman ljudi to je sport.
Svetu nikako ugoditi. Aman ljudi to je sport.
Širim haos!
Ako ima ikakve sanse da igra Tipsa ce igrati, ali da se ja pitam igrao bi iskljucivo zdrav igrac. Setite se meca sa Rusijom kad je Novak reskirao i igrao, a onda predao mec u trenutku kad je vodio sa 2:1 u setovima . Sa druge strane moguce je i da se Tipsa oporavio dovoljno za Stepaneka, jer realno protiv Berdiha i da je zdrav pitanje je da li bi imao sanse.
Svejedno ko god bude igrao pored Novaka treba ga podrzati, jer u Davis cupu su se radjali junaci

Svejedno ko god bude igrao pored Novaka treba ga podrzati, jer u Davis cupu su se radjali junaci

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nemam pojma, ali da ja imam Stepaneka sa druge strane icsedio bih 150% sebe - covek me toliko iritira da to nije normalno
BTW, dok sam se aktivno bavio sportom uvek sam najbolje igrao protiv boljih od sebe, a to vazi i za moj tim
I dalje mislim da je Novak morao da igra dubl...

BTW, dok sam se aktivno bavio sportom uvek sam najbolje igrao protiv boljih od sebe, a to vazi i za moj tim

I dalje mislim da je Novak morao da igra dubl...
Texonja napisao:...Dzabe sto on voli brzu podlogu, kad ona ne voli njega...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...