Dragane, po pitanju ovih stvari se uglavnom razumemo

Ok moja greska...moze biti da nisam shvatio taj deo tvog posta...inace nista me ne muci ali me nervira tvoje sprdanje sa tom sekundom koju sam pomenuo cisto kao cinjenicu a ne nesto sto je meni licno bitno.dragan napisao:posto sam pokusao da namestim da se cela stvar iskulira, a vidim da ti ostajes uporan evo ti moj najdirektniji odgovor, i potrudicu se da ne narusim pravila foruma -
prvo, pod kompleksasima kad sam ono napisao nisam mislio na tebe, vec na paljevine koje se trkaju po gradu radi lecenja svojih kompleksa, a ne radi voznje kao voznje ( i ne uzivaju ako nekog "ne oderu" )... zasto si se ti nasao prozvan ne znam, ali ocigledno te muci nesto...
Mani se sabijanja, tebi je bar toga dosta.Markoni napisao:Auto "sabija" sto bi rekla ova omladina
Naravno da su to loše osobine. Međutim, ne prepoznajem ih kod sebe, pa i nema razloga da nešto posebno reagujem. Naravno, to što ih ti prepoznaješ kod mene je legitimno i ja te neću ubeđivati u suprotno.Sto se Starca tice, nisam primetio da mu treba advokat jer vrlo dobro ume da odgovori ako ima potrebu za tim.
Ja njega nisam uvredio...covek jednostavno ima takav stav, uvek tera kontru i uvek je najpametniji, sto ne vidim kao lose.