Dimljeni saran i tolstolobik jesu skoro kao sunka. U sarmi nisam jeo, ali vrhunski su u kombinaciji sa kupusom, onako odvojeno, podvarak se to valjda zove. Ispadne sjajno, a moze i samo za sebe da se jede.
Doneo drugarov stric iz Rusije susenu dimljenu tunu. Da nema malo onog smeka ribe na keca nebi skontao da je riba. Identicno kao sunka, boja, konzistencija, ukus... Ali i cena je bila lepa koliko se secam, jeftinija sunka duplo ako ne i vise
U zadnje vreme, kupujemo jednom nedeljno zeca oko 3 kg ocisceno
i pravimo paprikas. Seljak od koga kupujemo kaze da ih hrani
psenicom, jecmom, snagrepom, kupusom i ne znam sta jos, ali mi se jako svidlo.
Inace, kada se iskrcka sa povrcem, prste da polizes. Krompir uopste ne stavljam.
Poseban smek mu daje iseckana prezena paprika koju dodajemo.