Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
Taj je, vozi crnu Ford Kugu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Teško je dati neku realnu procenu, pogotovo što se ovde frljaju sa nekim nenormalnim ciframa. Ne bi me čudilo da traže od 25-30.000 €. Ali mi se čini da ima dosta posla na njoj.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ima sigurno puno posla, koliko sam skontao tu zive neki stariji ljudi, tako da verovatno godinama nista nije radjeno... ali kuca ima potencijal, prava svapska kuca.
Aj sad dosta off, kacite slike...

Aj sad dosta off, kacite slike...

Bukvalno! 
Eto Gezo sledeci upload nek bude u'vacena cela kuca.

Eto Gezo sledeci upload nek bude u'vacena cela kuca.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na cosku, to se u Sremu posebno ceni, mislim da ima i neki sremacki izraz za to, al sam ga zaboravio...
U Maradiku...

U Maradiku...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ima i taj, to i Balasevic peva, al mi se cini i da ima neki "hardcore" naziv 

Na lakat kuća je u obliku slova "L", obično je kraći krak u dvorištu a duži počinje sa ulice.
Dobre su te švapske kuće ali ne baš toliko, pored toga što su u proseku u prilično zapuštenom stanju, organizacija prostora je često neprilagođena savremenom životu, a i savremeni načini gradnje su sigurno bolji, samo što se sad na svemu štedi pa ima mnogo loših novijih kuća. A i te švapske su koštale boga oca za izgradnju, kad bi sad potrošio toliko za gradnju savremene kuće, bila bi da se usereš.
Jedino što imaju fantastične podrume, bar ovih par koje sam ja video. Skoro je jedan rođak kupio jednu na fruškoj gori u selu čalma, brate kakav podrum ima... I rezervoar za kišnicu od pitaj boga koliko hiljada litara...
Eto, mali off
Sent from my D5503 using Tapatalk
Dobre su te švapske kuće ali ne baš toliko, pored toga što su u proseku u prilično zapuštenom stanju, organizacija prostora je često neprilagođena savremenom životu, a i savremeni načini gradnje su sigurno bolji, samo što se sad na svemu štedi pa ima mnogo loših novijih kuća. A i te švapske su koštale boga oca za izgradnju, kad bi sad potrošio toliko za gradnju savremene kuće, bila bi da se usereš.
Jedino što imaju fantastične podrume, bar ovih par koje sam ja video. Skoro je jedan rođak kupio jednu na fruškoj gori u selu čalma, brate kakav podrum ima... I rezervoar za kišnicu od pitaj boga koliko hiljada litara...
Eto, mali off

Sent from my D5503 using Tapatalk
Poslednja izmena od dragan u 03 Jan 2016, 12:48, izmenjeno 1 put ukupno.

Sad u svakoj sobi nalozis kaljevu pec i ...