Jel su uveli za Evropu? To je verzija za američko tržište gde je q4 opcija i rwd će biti jedina opcija za rhd vozila.Markoni napisao:Uveli su 280 KS verziju bez Q4.Xepoj87 napisao:I ja bih, ako postoji mogucnost da ne bude q4
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Alfa Romeo Giulia
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Alfa Romeo Giulia
Jesu, vidim je u homologacionoj dokumentaciji.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Juče mi kolega reče što brsti po forumima i priprema se za kupovinu da izgleda nema nikakvih hardverskih razlika između 2.0 i 200 i 280KS, što bi automatski dalo prednost nekoj dobro opremljenoj 200KS sa Q2 diferencijalom u nabavci polovne ako je ideja neki blaži tjuning na 350 konjića.
Može biti zanimljiva strategija iskočiti iz 2-3 godine stare RS u 2-3 godine staru Đuliju, pa se poigrati malo sa konfiguracijom automobila. Verovatno će ulaganje biti minimalno, ako se pretpostavi da će pad cene biti uporediv sa ostalim premijumima.
Može biti zanimljiva strategija iskočiti iz 2-3 godine stare RS u 2-3 godine staru Đuliju, pa se poigrati malo sa konfiguracijom automobila. Verovatno će ulaganje biti minimalno, ako se pretpostavi da će pad cene biti uporediv sa ostalim premijumima.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Bas si skroman, cuj zanimljivo, ma fenomenalno bre 
Nisam trazio po netu ali sumljam da nema mehanickih razlika u motorima 200/280 ks. Skoro sam siguran da turbina mora biti razlicita, moguce i usisna grana, bregaste...
Bas bi mi bilo cudno da nema razlika.
Послато са HUAWEI VNS-L31

Nisam trazio po netu ali sumljam da nema mehanickih razlika u motorima 200/280 ks. Skoro sam siguran da turbina mora biti razlicita, moguce i usisna grana, bregaste...
Bas bi mi bilo cudno da nema razlika.
Послато са HUAWEI VNS-L31
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Naš mentalitet...hajde da zajebem sistem da ispadnem pametan 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Takva je prva prica bila i za 320i i 328i (N20), al' stativa.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Alfa Romeo Giulia
Vidi sad ovaj sukob interesa, nidza s jedne strane navija za Alfu i brani je po svaku cenu a opet se nada velikom slomu cene Giuliae.
nidza napisao:
...
Verovatno će ulaganje biti minimalno, ako se pretpostavi da će pad cene biti uporediv sa ostalim premijumima.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ako mu cena pada kao ostalim premijumima, onda doplata neće biti minimalna... mada je to relativno 

Nije samo naš. Nisu Srbi izmislili amatersko čipovanje u garaži.starac vujadin napisao:Naš mentalitet...hajde da zajebem sistem da ispadnem pametan
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nemoj tako, to je spajanje lepog i korisnog.Laki021 napisao:Vidi sad ovaj sukob interesa, nidza s jedne strane navija za Alfu i brani je po svaku cenu a opet se nada velikom slomu cene Giuliae.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Spajanje lepog i korisnog bi bilo da uzme jednu GTV da bude lepa,a Skoda je vec korisna.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ne mislim na neko budženje u garaži, za 2-3 godine ćemo već vrlo dobro znati kako padaju cene, koliko košta održavanje i koji tjuneri su se pokazali ozbiljni za ovaj auto. Naravno, primerak mora da bude savršen, nešto što se mesecima ili godinama čeka. Nije mi problem da to vreme provedem u Škodi, bilo to 2-3-4 ili svih 5 planiranih godina.
Na kraju krajeva, biće prilike da se provoza malo ozbiljnije neka Đulija, možda mi samo potvrdi mlak prvi utisak i ništa ne bude od tog.
Treba očekivati ozbiljnije cifre za posedovanje ovog auta u odnosu na sve prethodne Alfe. Moja procena je oko bimera 3jke kad se uproseči sve.
Na kraju krajeva, biće prilike da se provoza malo ozbiljnije neka Đulija, možda mi samo potvrdi mlak prvi utisak i ništa ne bude od tog.
Treba očekivati ozbiljnije cifre za posedovanje ovog auta u odnosu na sve prethodne Alfe. Moja procena je oko bimera 3jke kad se uproseči sve.
Slazem se da moze biti vrlo zanimljivo, ali sa druge strane bi uskocio iz svog auta, ciji si vlasnik od 0km u auto koji ne znas kako je vozennidza napisao: Može biti zanimljiva strategija iskočiti iz 2-3 godine stare RS u 2-3 godine staru Đuliju, pa se poigrati malo sa konfiguracijom automobila. Verovatno će ulaganje biti minimalno, ako se pretpostavi da će pad cene biti uporediv sa ostalim premijumima.