Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
2101 je Ziguli i to je bas Ruski naziv, pored toga su je zvali i Kopejka, a cesto se i sve Lade van SSSR nazivaju Ziguli, 2103 nema neki poseban naziv u Rusiji.ivica122 napisao:Ma jok, to je Lada Standard, osnovna verzijamethane.master napisao:Jel ono Lada Specijal?, a Žiguli je bila bugarska varijanta. Ovo je original, nije Žiguli
I mojima jeGaginh0 napisao:mojima 6ta, znaci da se uputim
A tako znači, ja sam mislio da je to bugarski naziv, valjda što sam ih tamo viđao sa istim na gepeku. A mislio sam i da su ih Rusi beležili samo brojem.aleksa napisao:Pa jel imas pleksiglas?![]()
2101 je Ziguli i to je bas Ruski naziv, pored toga su je zvali i Kopejka, a cesto se i sve Lade van SSSR nazivaju Ziguli, 2103 nema neki poseban naziv u Rusiji.ivica122 napisao:Ma jok, to je Lada Standard, osnovna verzijamethane.master napisao:Jel ono Lada Specijal?, a Žiguli je bila bugarska varijanta. Ovo je original, nije Žiguli
2101 kod nas se zvala standard
2103 je kod nas specijal ili ti specijalka
Što bi rekli: dok jednom ne smrkne - drugom ne svane!dag81 napisao:Maxer,to nam treba da rascistimo lager. Al nece ovde gore.
Blau-Maniaxxx 0-1McGruja napisao:Divčibare, Hankook
Žiguli je bio zvaničan naziv fabrike VAZ.aleksa napisao:@ivica122
I jesu Rusi oznacavali samo brojevima, ovo Ziguli je poteklo "iz naroda".
@dunx81
Guraju puno brojeva, al se modeli znaju, tj ne mogu lakse da ih oznace... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.... itd![]()
210.. pa ide broj
1 ziguli
2 ziguli karavan
3 specijlka
4 riva karavan
5 riva
6 specijal restajling
7 riva restajling
8 samara 3 vrata
9 samara 5 vrata
10 lada 110
11 lada 111