Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Beograd

Post od BAJKER »

Kada je ok vreme moze i oblacno samo da je suvo mozes bajkom pored Save sve do SC 25 Maj , cak ces i brze doci nego popodnevnim spicom oko 17h. kada su kneza Milosa i Sarajevska preoptereceni, ovo ti je cisto zagrevanje za teretanu a kombinacija aerobnog kardio sporta sa teretanom prava kombinacija :doubleup: Inace i na 25 Maju uvek je problem parking tako da je bajking opet u prednosti :)
Slika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Nadji neku teretanu u blizini, ta ruta je jedna od najopterećenijih u gradu. Jedino kad ćeš lagano da prođeš je od 9-12 i posle 5-6 popodne.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

+1

Što se protočnosti tiče, pitanje kako ćeš prolaziti i van špica. Npr. u Kneza Miloša, posle 11h budu otvorene samo 2 trake ka gradu i opet gužva. Manje kola, ali manje i traka.
Širim haos!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Pitanje vezano za saobracaj u Beogradu i snalazenje u nj

Post od NexT »

MilisaV napisao:Možeš biciklom pored ade pa pored save oko kalemegdana sve do 25. maja. Tuda imaš biciklističku stazu. Od 25. maja do teretane se snađi nekako.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаталк 4
Pa moze i kolima. Sto je mnogo, mnogo brza opcija nego K Milosa.
pored stanice, karadjordjeva, oko kalisa i stigao si. Ako je kojim slucajem malo guzva oko pristanista vozis sinama i gotovo...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ako će tuda onda je mnogo bolje ići Sarajevskom, Gavrila Principa, Kraljevića Marka, Karađorđeva, Dunavska...

Sarajevska i Gavrila Principa su mnogo brža opcija jer sav kamionski saobraćaj ide Savskom.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Poenta je bila da ne ide kroz centar :D

A ja ionako maksimalno izbegavam taj deo grada, stajgu i okolinu, sto zbog rupa sto zbog toga sto je najruzniji deo grada.
Mada nikad nisam zaglavio u guzvi u savskoj...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

A Sarajevska je veći centar od Savske?

Savska ko Savska i nije toliko spora, al je kritičan potez od semafora kod železničke do Brankovog mosta. Tu se suzi, ima mnogo semafora, tramvaji se uzmuvaju i nastane haos. Uporedi pa ćeš videti razliku. U suštini ideš paralelnom ulicom i izbegavaš sve kamione i tramvaje i većinu autobusa.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

:uf: Poenta je bila da ne ide kroz centar (kneza milosa), nije se odnosilo na tvoju rutu :D
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Često ljudi idu Savskom umesto Sarajevskom verovatno misleći da je isto. U praksi je mnogo brže Sarajevskom.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Slažem se.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

NexT napisao::uf: Poenta je bila da ne ide kroz centar (kneza milosa), nije se odnosilo na tvoju rutu :D
Prokišnjavaš! :isplazijezik:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Voleo bih da idem sto cesce u tu teretanu jer bih odabirom druge bio primera radi direktor renoa koji vozi golfa na posao. Extreme Gym ima sjajnu saradnju sa Red Bullom, Red Bull je moj sponzor. Predrag Vuckovic je vlasnik teretane i fotograf Red Bulla i osoba koja je preuzela na sebe da me promovise sto vise kada za to dodje vreme.

Mogao bih da idem u drugu kada mi je bas neophodno, ali ako mogu da odem do Extreme-a otici cu jer se tamo i dobro osecam i ispadam korektan. Nevezano za to stvarno mislim da su najbolja teretana (nije sto su mi sponzori, sponzorisao me je i telenor pa sam uvek bio pre za MTS).
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Pa super ako možeš samo da izabereš u koje vreme ideš, da izbegneš špic. Recimo iskoristiš negde žutu traku koja je slobodna od 9-14 i posle 6-7, ne znam tačno vreme - npr. bul. Despota Stefana do skretanja za Extreme Gym tj. Cvijićevu... Ne znam je l važi i za Savsku, oko sajma i sl...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ma nije to preko sveta. Posle nedelju dan ćeš pohvatati da li ti treba 15 minuta ili pola sata. Samo opušteno.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Posle dugo vremena juce sam malo prosetao centrom beograda.. terazije, knez mihajlova, kalemegdan, tvrdjava, sve izgleda cisto, uredno.. veoma zivo jer ima puno ljudi. Prijatno sam se osecao :doubleup:
Odgovori