Kada je ok vreme moze i oblacno samo da je suvo mozes bajkom pored Save sve do SC 25 Maj , cak ces i brze doci nego popodnevnim spicom oko 17h. kada su kneza Milosa i Sarajevska preoptereceni, ovo ti je cisto zagrevanje za teretanu a kombinacija aerobnog kardio sporta sa teretanom prava kombinacija Inace i na 25 Maju uvek je problem parking tako da je bajking opet u prednosti
Što se protočnosti tiče, pitanje kako ćeš prolaziti i van špica. Npr. u Kneza Miloša, posle 11h budu otvorene samo 2 trake ka gradu i opet gužva. Manje kola, ali manje i traka.
MilisaV napisao:Možeš biciklom pored ade pa pored save oko kalemegdana sve do 25. maja. Tuda imaš biciklističku stazu. Od 25. maja do teretane se snađi nekako.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаталк 4
Pa moze i kolima. Sto je mnogo, mnogo brza opcija nego K Milosa.
pored stanice, karadjordjeva, oko kalisa i stigao si. Ako je kojim slucajem malo guzva oko pristanista vozis sinama i gotovo...
A ja ionako maksimalno izbegavam taj deo grada, stajgu i okolinu, sto zbog rupa sto zbog toga sto je najruzniji deo grada.
Mada nikad nisam zaglavio u guzvi u savskoj...
Savska ko Savska i nije toliko spora, al je kritičan potez od semafora kod železničke do Brankovog mosta. Tu se suzi, ima mnogo semafora, tramvaji se uzmuvaju i nastane haos. Uporedi pa ćeš videti razliku. U suštini ideš paralelnom ulicom i izbegavaš sve kamione i tramvaje i većinu autobusa.
Voleo bih da idem sto cesce u tu teretanu jer bih odabirom druge bio primera radi direktor renoa koji vozi golfa na posao. Extreme Gym ima sjajnu saradnju sa Red Bullom, Red Bull je moj sponzor. Predrag Vuckovic je vlasnik teretane i fotograf Red Bulla i osoba koja je preuzela na sebe da me promovise sto vise kada za to dodje vreme.
Mogao bih da idem u drugu kada mi je bas neophodno, ali ako mogu da odem do Extreme-a otici cu jer se tamo i dobro osecam i ispadam korektan. Nevezano za to stvarno mislim da su najbolja teretana (nije sto su mi sponzori, sponzorisao me je i telenor pa sam uvek bio pre za MTS).
Pa super ako možeš samo da izabereš u koje vreme ideš, da izbegneš špic. Recimo iskoristiš negde žutu traku koja je slobodna od 9-14 i posle 6-7, ne znam tačno vreme - npr. bul. Despota Stefana do skretanja za Extreme Gym tj. Cvijićevu... Ne znam je l važi i za Savsku, oko sajma i sl...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Posle dugo vremena juce sam malo prosetao centrom beograda.. terazije, knez mihajlova, kalemegdan, tvrdjava, sve izgleda cisto, uredno.. veoma zivo jer ima puno ljudi. Prijatno sam se osecao