Sent from my Moto Z Play
Floyd napisao:Letnje gume su mi posle 20k km već za zamenu (zadnje 4mm, prednje 3.3mm). Ne znam da li je do gume (Pirelli P Zero) ili tipa auta ali nikada mi kraće nisu trajale nove gume
Dobio sam ponudu za Dunlop Sport Maxx GT. Kakva je ta guma?
Nije do xDrive-a, vec do tipa auta - uz blago zustriju voznju. I Q7, Q5, X3... bukvalno "jedu" gume.nidza napisao:X-Drive verovatno ždere UHP gume, poždraće i njih. Možda da vidiš na testovima koje UHP su najtrajnije i to da namontiraš.
Istina ali su i felne dosta uze od gume, bar kod mene. Jaci je balon sa strane.dag81 napisao:Retko koja guma danas u 16ici ima rimprotektor.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Kad im optimisti stavljaju putničke umesto cargo gume.Delija napisao:Floyd napisao:Letnje gume su mi posle 20k km već za zamenu (zadnje 4mm, prednje 3.3mm). Ne znam da li je do gume (Pirelli P Zero) ili tipa auta ali nikada mi kraće nisu trajale nove gume
Dobio sam ponudu za Dunlop Sport Maxx GT. Kakva je ta guma?Nije do xDrive-a, vec do tipa auta - uz blago zustriju voznju. I Q7, Q5, X3... bukvalno "jedu" gume.nidza napisao:X-Drive verovatno ždere UHP gume, poždraće i njih. Možda da vidiš na testovima koje UHP su najtrajnije i to da namontiraš.
Nisu u Hoferu najjeftinije Luka, imaš jih od 45 evra te iste po internetu...12 e nije za bacatiLukaMaletin napisao:
Koliko kod nas izadju , jel zna neko?
Sent from my Moto Z Play