Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
@Scuderia Moguce je, posto su oni u EU mozda moraju...
Nego imam jedno pitanje. Cisto informativno, posto imam kasko a nemam pojma kako se aktivira i sta, jel zna neko koja je procedura? Danas mi je neko zakacio retrovizor na parkingu i odvalio poklopac retrovizora, onu plastiku. Ja sam uzeo nov retrovizor, 15 evra, ali da li je mogao da se aktivira kasko za to? Posto ima neko fiksno ucesce u steti tipa 35 evra, a ovo je 15-ak evra, kako tu ide procedura?
Nego imam jedno pitanje. Cisto informativno, posto imam kasko a nemam pojma kako se aktivira i sta, jel zna neko koja je procedura? Danas mi je neko zakacio retrovizor na parkingu i odvalio poklopac retrovizora, onu plastiku. Ja sam uzeo nov retrovizor, 15 evra, ali da li je mogao da se aktivira kasko za to? Posto ima neko fiksno ucesce u steti tipa 35 evra, a ovo je 15-ak evra, kako tu ide procedura?
Tu ide procedura da prijaviš štetu oni konstatuju da je šteta nastala i naprave zapisnik i ti odeš po tom zapisniku u ovlašćeni servis i oni naplate to plastiku 80 evra a ti učestvuješ u šteti sa 35 dok ostatak pokriva osiguranje.
Ukratko.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ukratko.
Milina voziti u takvim uslovima i po njihovim putevima. Za par dana sam presao 1800km, umorio sam se manje nego po nasih 200km. Cak i po malim selima je put nov.H4wkeye napisao:@Scuderia Moguce je, posto su oni u EU mozda moraju...
- H4wkeye
Znaci ne isplati se aktivirati za neke sitnice.havijer napisao:Tu ide procedura da prijaviš štetu oni konstatuju da je šteta nastala i naprave zapisnik i ti odeš po tom zapisniku u ovlašćeni servis i oni naplate to plastiku 80 evra a ti učestvuješ u šteti sa 35 dok ostatak pokriva osiguranje.
Ukratko.

@Scuderia To jeste, svi su odusevljeni njihovim putevima.

Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Apsolutno. S tim da ima i kasko osiguranje bez učešća u šteti ali je to skuplje prilično nego ovo gde imaš minimalno učešće ili procentualno učešće.
- H4wkeye
Ja imam fiksno ucesce dal 35 ili 40 evra tako nesto. Hvala. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Prvo sam krenuo da sam sebi šaljem PP, onda mi se priviđa Fiat u BMW-u.... Odoh malo da odmorim.... 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
Ja, jos pre godinu dana, klinci pikali fudbal pa mi odvalili vrata, na krovu bilo od kestena malo ulubljenje. Odlican je.Ogi napisao:Je l neko radio kod onog Dukija iz Zemuna izvlacenje ulubljenja posle onog grada ?
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
- H4wkeye
MM da nisi neki brufen uzeo slucajno?methane.master napisao:Prvo sam krenuo da sam sebi šaljem PP, onda mi se priviđa Fiat u BMW-u.... Odoh malo da odmorim....
Sent from mTalk

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Nasa slika i prilika - komeNdija

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nova sezona rijalitija je počela 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Realno klempo ima sonar a ne usi
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- rele
- Pridružio se: 07 Maj 2012, 21:11
- Garaža: Honda CB 750 Four K,Ducati Scrambler F.T,Honda Monkey,Cupra Formentor,Fiat 500C
- Kontakt:
Dobro vece
Potrebna mi je pomoc drugari...
Ako neko ima ili poznaje nekoga ko ima vezu u Nemackoj ambasadi,treba mi zbog zakazivanja termina.
Hvala unapred...

Potrebna mi je pomoc drugari...
Ako neko ima ili poznaje nekoga ko ima vezu u Nemackoj ambasadi,treba mi zbog zakazivanja termina.
Hvala unapred...