Mobile uploads
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Mobile uploads :)
Nutella? Ja uzeo pre neki dan u Roda Megamarketu 750 grama bila 479 dinara na akciji, Nemacka.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ortak izgleda ne voli slagalicu da igra. Kolka je steta u suskama?Day Walker napisao:Sinoc ortak prosao na stop, lik ga je bas lepo "opravio"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne zna se jos, sutra dolaze iz kaska da procene stetu. Ostavio je auto u ovlasceni.
Kaze mi da je ovaj drugi lik vozio dosta brzo al jbga, njegova je krivica. Inace ogledalo je postavljeno ne za njega vec za ovog belog
Kaze mi da je ovaj drugi lik vozio dosta brzo al jbga, njegova je krivica. Inace ogledalo je postavljeno ne za njega vec za ovog belog
Brzine idu u H-a !!!

Kako za belog, sto bi on gledao, ako ima prednost?Day Walker napisao:Ne zna se jos, sutra dolaze iz kaska da procene stetu. Ostavio je auto u ovlasceni.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
Tako mi rece, otkud znam. Kaze ne vidi se uopste iz te ulice kad dolazis.
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Cesto sam video da su ta ogledala pogresno okrenuta. Da li ih okrenu klinci huligani, vetar ili putari koji ne znaju za koga stavljaju to ogledalo nemam pojma, ali cesto mi nisu bili od koristi. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Da to sam i ja primetio, danju cesto nisu od koristi, uvece malo bolje kad se vide farovi
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Da, treba obratiti paznju.
Ja kod svakog unapred razmisljam gde treba biti okrenuto i da li vidim pravu ulicu.
Ima ovde kod mene kada se silazi sa Bulevara Despota stefana, u Poenkareovu, jedno ogledalo, a posto silazis sa nadvoznjaka, i gledas sa druge strane da li neko ide, strasno koliko je jebeno utvrditi sta vidis na ogledalu
Ja kod svakog unapred razmisljam gde treba biti okrenuto i da li vidim pravu ulicu.
Ima ovde kod mene kada se silazi sa Bulevara Despota stefana, u Poenkareovu, jedno ogledalo, a posto silazis sa nadvoznjaka, i gledas sa druge strane da li neko ide, strasno koliko je jebeno utvrditi sta vidis na ogledalu

Meni uvek padne na pamet kako su dnevna svetla olakšala ove situacije sa ogledalima, a sa druge strane učinile opasnim one što što ih ne pale.
Da, toliko sam se navikao na svetla, da nekada uopste ne primetim auto koji ih ne upali i to ne preko ogledala, nego ovako.
- Day Walker
Meni nisu jasni ljudi koji voze nocu bez ukljucenih farova.. Jos im blicnem i oni se cude u fazonu"sta 'oce ovaj?"
Brzine idu u H-a !!!

Najjaci su mi oni "badass" seljoberi sto voze sa angel eyes ili maglenkama ili dnevnim svetlima uvece...
- Day Walker
Da, skoro svakodnevno nalecem na takve i to na autoputu... debili..
Brzine idu u H-a !!!