Sport
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Sport
Ovo mi nikako ne polazi za rukom da shvatim. U ovom vaterpolu menjaju reprezentacije kako stignu. Bas glupo...
Soro: Srbija me nije htela
IZVOR. B92, VEČERNJE NOVOSTI | ĐN
Bivši reprezentativac Srbije u vaterpolu Slobodan Soro izjavio je da se on nije odrekao Srbije, već nije bio u planovima selektora Dejana Savića.
Soro je prihvatio poziv brazilske reprezentacija i braniće za domaćina, na Olimpijskim igrama 2016. godine.
„Nisam se ja odrekao Srbije. To nikad ne bih mogao da uradim. Ali, nisam bio u planovima bivšeg selektora Dejana Udovičića, kao ni njegovog naslednika. Nedavno sam razgovarao sa Dejanom Savićem i kada mi je saopštio da ne računa na mene odlučio sam se za Brazil“, rekao je Soro, a prenose „Večernje novosti“.
Nekadašnji golman Partizana rekao je da još nije dobio brazilski pasoš, ali da očekuje da debituje već u septembru. On je na ideju da brani za Brazil došao kada je potpisao za Fluminense.
„Tada se i rodila ideja da pomognem njima, ali i reprezentaciji. Ako sve bude u redu biće ovo veoma lepa sportska priča i prilika da sa trećim Olimpijskim igrama zaokružim karijeru. Realnije je da zaigram u januaru, kada su kvalifikacije za SP 2015. u ruskom Kazanju. Vidljivo je da nemaju previše iskustva, ali se nadam da ćemo im pomoći da se na pravi način predstave na olimpijskom turniru“, dodao je Soro.
Na odluku je uticala i teška finansijska situacija u Partizanu:
“Duguju mi za 2011, u prošloj sezoni nisam primio ni dinara. Imao sam ponude dva italijanska kluba, koje su za mene bile neprihvatljive. Nisam želeo da završim karijeru, jer se fizički odlično osećam, smatram da mogu još da branim na vrhunskom nivou. Želeo sam da ostanem u Partizanu, ali me je život odveo u Brazil”, zaključio je i dalje srpski golman.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Bravo Ogi, genjalan komentar kao i uvek...
Ne znam u cemu je problem. Receno mu je da niko ne racuna na njega u reprezentaciji. Covek potpisao za Fluminenese, ovi videli da zna da brani i dali mu dobru kintu da igra za njihovu reprezentaciju. Soro polako zavrsava karijeru, karijeru u kojoj nije zaradio preterano puno para, tako da mislim da je dobro da se opari barem sad pred kraj.
Ne znam u cemu je problem. Receno mu je da niko ne racuna na njega u reprezentaciji. Covek potpisao za Fluminenese, ovi videli da zna da brani i dali mu dobru kintu da igra za njihovu reprezentaciju. Soro polako zavrsava karijeru, karijeru u kojoj nije zaradio preterano puno para, tako da mislim da je dobro da se opari barem sad pred kraj.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Covek zivi jedan zivot - u vaterpolu nema puno para, tako da mora da se snalazi kako zna i ume.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- DukeNS
Ne osudjujem ga ja zbog ucinjenog, vec mi je glupavo pravilo da se tako lako moze promeniti reprezentacija za koju nastupas. Pogotovo ako se uporedi sa fudbalom, gde prelaskom u seniorski tim gotovo da nemas sanse za tako nesto. Ovako, malo ozbiljniji kes ti pravi od, recimo, Burkine Faso vaterpolo velesilu, a svi znamo da crnci bas i nisu neki plivaci (bez da ova izjava ima rasnu konotaciju)...
- Delija
- Kontakt:
Tu si u pravu - ja bih zabranio da bilo ko moze da promeni drzavljanstvo i da igra za drugu reprezentaciju u bilo kom sportu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Niko ne menja reprezentaciju zbog nekog svog hira, pa uglavnom to ne radi ni zbog pukog novca.
Zabranom se dobija da recimo ako je selektor neki drkosh koji te ne voli, ti celu karijeru ne mozes da nastupis za drzavni tim, da nikad ne igras na svetskom prvenstvu npr... Svakome se u zivotu desilo bar jednom da "ga mrzi profesorica" (metaforicki receno) i da zbog toga bude izlozen nepravdi. Ponavljam, ne mislim da treba prelaziti iz jedne reprezentacije u drugu kao da prelazis iz Osasune u Real, ali fakat to i nije cesta pojava. Naprotiv, VRLO je retka i desava se u ekstremnim slucajevima.
Zabranom se dobija da recimo ako je selektor neki drkosh koji te ne voli, ti celu karijeru ne mozes da nastupis za drzavni tim, da nikad ne igras na svetskom prvenstvu npr... Svakome se u zivotu desilo bar jednom da "ga mrzi profesorica" (metaforicki receno) i da zbog toga bude izlozen nepravdi. Ponavljam, ne mislim da treba prelaziti iz jedne reprezentacije u drugu kao da prelazis iz Osasune u Real, ali fakat to i nije cesta pojava. Naprotiv, VRLO je retka i desava se u ekstremnim slucajevima.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Sto se ti ne hvalis novim predsednikom?DukeNS napisao:Ne osudjujem ga ja zbog ucinjenog, vec mi je glupavo pravilo da se tako lako moze promeniti reprezentacija za koju nastupas. Pogotovo ako se uporedi sa fudbalom, gde prelaskom u seniorski tim gotovo da nemas sanse za tako nesto. Ovako, malo ozbiljniji kes ti pravi od, recimo, Burkine Faso vaterpolo velesilu, a svi znamo da crnci bas i nisu neki plivaci (bez da ova izjava ima rasnu konotaciju)...

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 68377.html
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Reče Đoković i odseli se u Monte KarloRakhil napisao:Patriotizam ne placa racune

sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
- DukeNS
Zato sto me je sramotaaleksa napisao:Sto se ti ne hvalis novim predsednikom?DukeNS napisao:Ne osudjujem ga ja zbog ucinjenog, vec mi je glupavo pravilo da se tako lako moze promeniti reprezentacija za koju nastupas. Pogotovo ako se uporedi sa fudbalom, gde prelaskom u seniorski tim gotovo da nemas sanse za tako nesto. Ovako, malo ozbiljniji kes ti pravi od, recimo, Burkine Faso vaterpolo velesilu, a svi znamo da crnci bas i nisu neki plivaci (bez da ova izjava ima rasnu konotaciju)...![]()
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 68377.html

Sad sportsko drustvo moze da se prikljuci fudbalskom klubu kao filijala partizana...

- Delija
- Kontakt:
Englezi su nudili ozbiljne pare Djokovicu da uzme njihovo drzavljanstvo, tako da to sto nece da placa porez nasim lopovima ne bih nikako stavljao u isti kos...TheWickerMan napisao:Reče Đoković i odseli se u Monte KarloRakhil napisao:Patriotizam ne placa racune
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2