Opel Adam
Re: Opel Adam
Da bi za jednog r32 dusu prodao, tacno je, ali da smo od tebe gori, nije!Day Walker napisao:Dusane i dalje ste Uros i ti veci zaludjenici u vas koncern nego ja u Opel

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
E da vozim neku VI GTI pa i da sam zaluđen, ovako me zabole jer vozim lažnog Poloa, generacijski starog 10 godina ali mi je odličan, odgovara mi, ja uvek naglašavam da taj fazon koji oni furaju odgovara mojoj filozofiji, i to je to, vožnja Golfa V GTI je samo potvrdila moja uverenja. Da li bih voleo Fabiju RS u top opremi? Da, i Clia RS, i Corsu OPC. Da li bih rado vozio Oktaviju 2.0TDI DSG, i to bih, i Accorda, i Mazdu 3 i Merca B i novi C5 i 508, ali jedno su želje a drugo mogućnosti a kada budem imao svoj novac, znam gde ću ga i na šta potrošiti.Day Walker napisao:Dusane i dalje ste Uros i ti veci zaludjenici u vas koncern nego ja u Opel
Stan, hrana, žena, deca i ostade za Golf 2. Šalim se malo, meni ovaj Adam izgleda odlično, ali što se dizajna tiče malo zakasnelo. U stvari, nije mi nekako Opel za tu priču. Nema šarm F 500. Više deluje kao patuljasti Pit Bull. Mada, ponavljam, sviđa mi se. 

Mops?ZAXSPEED napisao:...Više deluje kao patuljasti Pit Bull...

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Skroz sipmatičan autić. Onako anfas pomalo mi liči na smajli. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije bolje.
Zamisli da vozis auto koji se zove Adam
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Zamisli da vozis auto koji se zove Adam

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako je u cast osnivaca Opela, Adama Opela, mogli su da mu se otvore za neki veci model. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Možda je bio sitan čovek, pa da ne bude da se sprdaju sa osnivačem?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Sladak je ali mnogo mali.
Ciljna grupa zene ciji muzevi voze veliki auto.
Ciljna grupa zene ciji muzevi voze veliki auto.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Vrlo simpatičan autić, sem glupog imena...bar ovde i u zemljama koje na konzervativniji način gledaju na LGBT populaciju.
Opel Adam i FlexFix.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...