Pajina obnova voznog parka
Re: Pajina obnova voznog parka
Kontam da Ftj misli na losu reputaciju Fiata (kao i Alfe) na srpskom trzistu zbog koje im se cene maksimalno obaraju.
Svima je asocijacija na Fiat = jeftini polovnjak...
Ali ne bih se ja puno brinuo zbog toga.
Imaces dobar auto, sa pouzdanom motorizacijom, ne bas preterano atraktivan ali svakako lepsi od novog Civica, sa kojim ces se veoma jeftino voziti.
Svima je asocijacija na Fiat = jeftini polovnjak...
Ali ne bih se ja puno brinuo zbog toga.
Imaces dobar auto, sa pouzdanom motorizacijom, ne bas preterano atraktivan ali svakako lepsi od novog Civica, sa kojim ces se veoma jeftino voziti.
pajo, dobro je, da ti budem iskren sanjao sam da sam procitao da si kupio fabiju 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
OFF
Prvi put sam usao u ovu temu. Pod 1: ne mogu da verujem da se jos niste dogovorili na 31 strani. Kao prvo okupljanje kad smo pravili na starom forumu, pa je trebalo 60+ strana da se dogovorimo.
A pod 2: posto je naziv teme "Pajina...", ja vecito kad odem na Viev active topics procitam PIJANA obnova voznog parka, onda mi za delic sekunde kroz glavu proleti kako je neko sa foruma otisao pijan da kupi auto (pa se nesto zahebao)
Uglavnom to sam hteo da kazem, posto ne prodje dan u poslednjih mesec-dva a da ova tema nije u samom vrhu...
Srecno sa kupovinom!
Prvi put sam usao u ovu temu. Pod 1: ne mogu da verujem da se jos niste dogovorili na 31 strani. Kao prvo okupljanje kad smo pravili na starom forumu, pa je trebalo 60+ strana da se dogovorimo.

A pod 2: posto je naziv teme "Pajina...", ja vecito kad odem na Viev active topics procitam PIJANA obnova voznog parka, onda mi za delic sekunde kroz glavu proleti kako je neko sa foruma otisao pijan da kupi auto (pa se nesto zahebao)

Uglavnom to sam hteo da kazem, posto ne prodje dan u poslednjih mesec-dva a da ova tema nije u samom vrhu...
Srecno sa kupovinom!

dragan napisao:pajo, dobro je, da ti budem iskren sanjao sam da sam procitao da si kupio fabiju

@ Gagi
Tebi se stvarno priviđaju stvari. Ova tema je u poslednja dva meseca bila otvorena cela dva dana.

@Floyd
Ne brinem uopšte.
Nego momci, a da ja prvo pazarim auto pa da diskutujemo.
lako ti je da se k.rcis kad je uros na morupaja napisao:
![]()
![]()
Nisam toliko prsao.

Ne diraj mi učenika.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Čudi me rezon oko cene i toga da nećeš da zadržiš. Zar onda ne kupiš nešto što bar drži cenu?
Mada, Bravo, dizel, relativno malo prešao, poznat... Deluje kao razumna kupovina i na duže.
edit: da je kog soma € jeftiniji, koja mu je oprema?
Mada, Bravo, dizel, relativno malo prešao, poznat... Deluje kao razumna kupovina i na duže.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Najbitnije da on tebe posluži kako treba i da u periodu dok je kod tebe posećuješ servis samo da zameniš ulje i filtere, a pored toga da auto ispuni sve što od njega očekuješ.
Za koju godinu kako ćeš ga prodati ne treba o tome da misliš. Džabe da je nov i da je VW i drži cenu, ako te zajebava i ne ispunjava ono što očekuješ od njega.
Za koju godinu kako ćeš ga prodati ne treba o tome da misliš. Džabe da je nov i da je VW i drži cenu, ako te zajebava i ne ispunjava ono što očekuješ od njega.
Posetite www.garaza.rs !
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
paja napisao:Svestan sam toga, al je mala šansa da ostane kod mene toliko dugo. On je samo još jedno sredstvo ka cilju. Uloga mu je da zakrpi rupu u vremenu dok ne rešim neke druge stvari.
A cilj je...?
pa GTR
salu na stranu , mislim da je Bravo odlican izbor.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Upravo Trojke. Mada ja ne verujem da postoji neka osetnija razlika u kvalitetu generalno gledano. Svi umeju da naprave auto. Može se samo govoriti o konkretnom modelu da li ima neke mane ili ti da li je sistem dobro inplementiran. Fiat ima auru nekvalitetnog koja ne stoji. Slično je i sa Opelom koji je dugo važio za trulexa sa krš dizelima.... Ima milion primera.
Od opreme ima bitne stvari - klima, podizači, jastuci, maglenke. Ostale sitnice ne znam napamet. Napisaću kad uzmem specifikaciju.
@ Duke
Ne znam ni ja. Nešto što ću stvarno želeti u tom trenutku, a to danas ne košta manje od 25.000€. Možda Texu otmem traktorče. Ko zna.
Da je od fizičkog lica bio bi jeftiniji, a onda bi kredit bio skuplji pa bih došao na isto. U poređenju sa puntom rata će mi biti veća par hiljada dinara.Ji 4Tze napisao:Čudi me rezon oko cene i toga da nećeš da zadržiš. Zar onda ne kupiš nešto što bar drži cenu?
Od opreme ima bitne stvari - klima, podizači, jastuci, maglenke. Ostale sitnice ne znam napamet. Napisaću kad uzmem specifikaciju.
@ Duke
Ne znam ni ja. Nešto što ću stvarno želeti u tom trenutku, a to danas ne košta manje od 25.000€. Možda Texu otmem traktorče. Ko zna.
Pa Opel i jeste trulex sa krs dizelimapaja napisao:Slično je i sa Opelom koji je dugo važio za trulexa sa krš dizelima....

A mogu da pitam komsinicu, da ti isprica kako je sluzi Bravo.... Uz neku kafu...

Bolje vidi da li ima alu 17" i idi šmirglaj. 

Moj je sad na nesto preko 117 000 i pravi je trenutak da ga udomim. Jos 3 000 i niko mi nece verovati da je kilometraza prava.paja napisao: a sigurno je rizik neuporedivo manji u odnosu na kupovinu drugih polovnjaka sa čuvenih 120.000 km.
Od danas ga ne izvozim iz garaze, cuvam ga do prodaje

Zato sam i ja focusa prodao sa 118kkm, posle ga ne bi nikako