Kladionica
Re: Kladionica
A jbg, toliko sam se i ja otvarao za uplate.
Najveca nagrada je BMW M3, nov, pravi, a ne igracka
ali za njega treba da budes idiot koji uplacuje svakodnevno par desetina hiljada eura, pa tako jedno godinu dana...

Najveca nagrada je BMW M3, nov, pravi, a ne igracka

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Cudno da ne bezi u krivinama, posto nema spojler... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
... i nema retrovizore u boji karoserije 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Lambo je Lambo
Mogao bi da ga predstavis u podforumu Garaza

Mogao bi da ga predstavis u podforumu Garaza

- bane valjevo
O vojme oca i sina, prodje i meni kosarka jednom u zivotu... 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ha, City-Sunderland 3-3
Jutros gledam, dal' da zveknem soma na X, pa sta bude? Ma jok, mrzelo me da izlazim iz kuce. Nije mi zao, ne kladim se ja cesto, ali : Sunderland redovno igra dobro protiv favorita i pisao sam vec (mozda na proslom forumu) da nikada ne bih igrao protiv njih, kada igraju sa "velikima".
Jutros gledam, dal' da zveknem soma na X, pa sta bude? Ma jok, mrzelo me da izlazim iz kuce. Nije mi zao, ne kladim se ja cesto, ali : Sunderland redovno igra dobro protiv favorita i pisao sam vec (mozda na proslom forumu) da nikada ne bih igrao protiv njih, kada igraju sa "velikima".
- bane valjevo
Sanderlend je dobio najvece pojacanje u poslednji 10ak godina, a to je trener Martin O Nil... Covek je genije i cudotvorac... Ako celnici Sanderlenda budu imali strpljenja sa njim i daju mu da radi na duzi vremenski period svasta ce da napravi od te ekipe...
- pedja
- član 001
Onda igraj X jer nece ni L'poolsteva_anya napisao: Njukasl - Liverpul, X2, kvota 1.4
Necu uplacivati do 01.04. da vidim sastave. U svakom slucaju ne ocekujem da Njukasl pobedi.

(da, znam, ne igraj protiv Steve, ali ne volim Liverpool. Da, znam da u kladjenju nema mestu ljubavi i mrznji, ali ipak, Newcastle ima taman tri boda manje od Celzija, red bi bio da grizu

sa obzirom da nikada za zivota nisam ubo Liverpool, velika je verovatnoca da ce pobediti

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Njukasl - Liverpul, X2, kvota 1.4
Inter - Djenova, 1, kvota 1.6
Inter - Djenova, 3+ golova, kvota 1.75
Inter - Djenova, 1, kvota 1.6
Inter - Djenova, 3+ golova, kvota 1.75
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Danas ispratim Stevu na L'pool X2... i dobijem ono sto dobijem uvek kada igram bilo na, bilo protiv Liverpoola. Inace je to klub koji ne podnosim... Kada me neko pita koji klub najvise volis odgovor nemam iz prve, ali kada me pita koji mrzis, kao iz topa - Liverpool!
Evo i danas sam dokazao sebi zasto ga ne podnosim... i dokazao sam pride da kada odstupis od discipline i principa ("ne igraj na Liverpul"), dobijes muski polni organ!
Evo i danas sam dokazao sebi zasto ga ne podnosim... i dokazao sam pride da kada odstupis od discipline i principa ("ne igraj na Liverpul"), dobijes muski polni organ!
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Na tiket sam stavio Inter 1i3+, kvota 1.95, cekam jos par utakmica

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Ma da, a govnari igraju dobro protiv velikih klubova, ali kada treba pobediti Swansea, Blackburn, Wigan i drugare - onda nastaje problem! 

- pedja
- član 001
Uz to, bila je najava da nece igrati Dzonson, Ager, Adam i Belami... Njukastl je u odlicnoj formi, Liverpul izgubio 5 od 6, od toga dve ili tri za redom u gostima... Logicno je bilo da se taj niz mora prekinuti, ali i da Njukastl mora napasti Celzi.pedja napisao: ali ipak, Newcastle ima taman tri boda manje od Celzija, red bi bio da grizu![]()
I opet mi nije zao sto ne uplatih, jer nisam ja neki kladionicar, samo sam hteo proveriti ima li neke poente pratiti sastave, formu i slicno. Lako je tipovati kada ne uplacujes nista...
Ostajem pri onome da nikada vise necu igrati meceve L'poola (da sam uplatio 1x, dosla bi dvojka , i to iz dvojke

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline