Dobro veče
Re: Dobro veče
U cemu je fora s elektricitetom na automobilima, nikad nisam imao ''problem'' s tim, ali ovog vikenda me je Clio mk2 rasturio, svaki put kad sam zatvarao vrata drmnulo me je, bas je iritantno. 

Pogresno si se izrazio,bilo sta proizvedeno van Nemacke nije automobil 

Poslednja izmena od Milos u 25 Feb 2017, 19:48, izmenjeno 2 puta ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Scudi, nemoj da vozis sa svilenim gacama 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Vala basMilos napisao:Pogresno si se izrazio,bilo sta proizvedeno van Nemacke nije automobil

Najbolji mogući raspletGrujic napisao:Blic sada pise lazna uzbuna ..Velja napisao:Šta god bilo, svaki minut je bitan, a granice su blizu. Ako se kasnije utvrdi da je nešto drugo u pitanju ili zajebancija, neka sankcionišu...
Sent from my HTC One using Tapatalk

Problem je isuviše prisutan i odvratan da bi olako shvatali ovakve dojave. Bolje sto puta iscimati pandure, nego jedna tragedija...
Ne pecka tebe auto nego to njega. Auto je masa. Fora je u tome što trenutno nosiš od garderobe. Uhvati se za vrata pre nego što spustiš nogu napolje i neće da te pecne.Scuderia napisao:U cemu je fora s elektricitetom na automobilima, nikad nisam imao ''problem'' s tim, ali ovog vikenda me je Clio mk2 rasturio, svaki put kad sam zatvarao vrata drmnulo me je, bas je iritantno.
Tapatalk
Pa sta mu smeta, nije bilo svile 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kombi prevoznici postigli dogovor sa Ministarstvom
Izbori se bliže, nema talasanja... a posle...
Sent from mTalk
Izbori se bliže, nema talasanja... a posle...

Sent from mTalk
Širim haos!
Kamo sreće da su svake godine 

Pa skoro i da jesuVelja napisao:Kamo sreće da su svake godine

Mogli bi i na lokalu... Prošli put su jedni davali cveće i sadnice, a drugi suhomesnate proizvode.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa ko jede cvece i sadnice ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To tamo kod vas. Ovde samo botovi delili hemijiske olovke ispred Maxija... A Vučićev rodni blok... Pa bezobrazluk. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nije rodni. On je šćiftar iz Bugojna.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT