Odlična Voša danas na stadionu JNA! Klinci su od 12. minuta igrali sa igačem manje (sudija stigao da da dva žuta malom Nastiću), ali su i tako oslabljeni bili izjednačeni, a dobrim delom i bolji tim od crno-belih. Penal za Vošu diskutabilan. Na stadionu mi je izgledao kao čist, dok se na snimku vidi da počinje da ga faulira pola metra van 16, a konačno ga ruši unutar kaznenog. Svakako će se dići prašina oko toga. Pokisli smo u prvom poluvremenu do gole kože, ali je vredelo gledati kako izdajice-naši bivši igrači i ćelavi patuljak od trenera kao popišani napuštaju teren!
Prporučujem da se pogleda akcija naše dece od 5:43 na ovom snimku:
Za penal ce crno-beli svakako izdati saopstenje. Koliko je samo godina Zvezda bila FK Saopstenje, a evo sad odjednom sudijske greske u svakom kolu.
Btw, koliko mi je ovaj Nikolic bio gotivan kao trener, toliko mi je sad smesan, pogotovo sa izreziranim izjavama u stilu onog pacenika Vujosevica.
Pokazalo se da je zesci demagog. Da sada je mogao da prodaje maglu uz dobru spiku, ali ni to nece moci jos dugo. Iskompleksirani moralni pigmej! Svu ovu decu, koja su blago (ne samo Vojvodine), je sputavao dok je bio kod nas na klupi i neizmerno mi je drago sto smo ga se resili!