Uzeo danas i ves masinu i to je to za sada. Da ne kaze zena da samo ulazem u auto. Gorenje. Mnogo bre to jeftino sada. 5 godina garancije. Dobio sam i peglu na poklon.
Ne znam za LG OLED ali obicni LG LED nisu me nimalo sto bi rekli dojmili. Sporo rade, meniji i sam softver ne bas ergonomski osmisljen, zvuk nikakav, opcije povezivanja sa drugim uredjajima skromne.
Sound bar isto naizgled je fin ali zvuk je tek prosecan. Forma u smislu dizajna LG TV je ok a sustina je u drugom planu.
Pricam za full HD top seriju modela od jesenas, dakle 2016. koji su jos aktuelni.
Koliko vidim i 4k modeli imaju isti Web OS softver sa svim izrazenim manama.
Daljinac je isto tek prosecan.
Jasno je da prave odlicne panele ali sam TV kao proizvod ne bih svrstao u odlican.
Modeli ranijih godina tog istog LGa koje sam imao prilike da vidim su bili klasa iznad, tj znatno bolje uradjeni u detaljima.
Ja sam imao toshibu, bila malo deblja ali je radila 5g bez greske. Sad imam neki hitachi 30 i nesto inca, to bi trebalo sebi da uzmem jer je mali za komodu u dnevnoj. Mada ja ga ne bi dirao jer ni ne gledam vise tv kao nekad. Iskvarili se discovery i co. a njih sam najvise i gledao.
Ogi napisao:Uzeo danas i ves masinu i to je to za sada. Da ne kaze zena da samo ulazem u auto. Gorenje. Mnogo bre to jeftino sada. 5 godina garancije. Dobio sam i peglu na poklon.
Ogi, kao bivsi serviser Gorenja, moram da ti dam dobronameran savet:
kad (ne ako jer je mali procenat onih koje izguraju garantni rok bez kvara) se masina pokvari u garantnom roku, trazi povracaj novca i kupi drugi brend. Nije to Gorenje kao nekada sto je bilo, sada uz Gorenje belu tehniku majstora dobijas za kucnog prijatelja.
U životu nisam video izdržljiviju sudomašinu. U firmi od 2012 se ne gasi, na spratu je 60 ljudi. Ploča se izlizala od kuvanja kafa cela je mat, ne posustaje.
Kod kuće od 2011 sve Gorenje u starom stanu. Nisu neke performanse, ali za te pare šta bi više. Radi sve savršeno.
Ne preterujem, znam sta je sve prolazilo kroz servis. Sudo masine koje rdjaju iznutra, masine kojima su elektronike potrosan materijal, rashladni uredjaji koji se u garanciji dopunjavaju gasom (bez da se curenje zaustavi), a po isteku garancije se snalazis sam.
Smatram kolegijalnim da upozorim, a svako ima pravo na svoj izbor.
Verujem da ima svašta jer im neki uređaji dolaze iz Kine, ali mislim da generalizuješ.
Ponešto sam uzeo Gorenje ponovo, pored Bosch i baš ćemo da vidimo kako će da se pokaže njihova visoka klasa. Ploča je recimo bolesno dobra, cela indukciona, cela flex. Oduševio sam se kad smo počeli da kuvamo koji je ono ugođaj.