Kao što rekoh, Bobek je uvek mogao da zapali za Australiju ili negde drugde da igra za emigracione klubove da je bio ustaša. Mogao je i da se vrati u Hrvatsku, kada ga je Tuđman zvao devedestih. Nije otišao, bio je u Beogradu sve vreme sankcija i bombradovanja iako ima rodbinu u Hrvatskoj. On je pre svega voleo Partizan, Beograd i Grčku. Takva priča o legendi YU fudbala je ispod svakog civilizacijskog nivoa.samo polako napisao:Evo kako ste vi Franjevci osnovanistarac vujadin napisao: Ne znaš kako je osnovan Partizan, a ne znaš ni kao je osnovana Zvezda. A moj teča, "ustaša" Stjepan Bobek nije otišao da živi u Hrvatskoj iako ga je zvao "partizanovac" Tuđman i nudio mu kule i gradove jer bi to bio veliki propagandni plus za Hrvatsku, nego je ostao devedesetih d aživi u Beogradu gde je živeo celi život.
http://www.youtube.com/watch?v=ZpCGn2de ... re=related
A za nas se zna da nas je osnovala Udba pa posle Arkan a da nam je Knele komandovao upravom sa sve DB-on na klupi jel tako starče!?![]()
![]()
Već sam napisao da mi je to bio teča, te ponavljanje vređanja Bobeka je sada uvreda i za mene. Da mi ti kažeš da sam nehotice uvredio tvog teču (jer naravno niko preko ekrana ne zna ko je čiji rođak), ja bih ti se izvinio, a sigurno to ne bih ponovio.
Ovaj klip je čisti fašizam jer proziva ljude po nacionalnoj osnovi i daje im konotaciju manje vrednosti jer su druge nacije.