Renault Megane 1.2 tce 130
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Ali ima manuelni i zanimljivi je osecaj dok vozis isti.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Novi Megan grandtour i grancupe WB 2712mm. Opet više od Mazde 3 sedan
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pricamo o hatch-evima Megane mk4 - 2.66m.
Kazes da slabo ko pominje da je 2.66 najvece u klasi, a ja kazem da je zato sto ima i 2.7. Prosto.
Kazes da slabo ko pominje da je 2.66 najvece u klasi, a ja kazem da je zato sto ima i 2.7. Prosto.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kratak test gt-a.
https://www.youtube.com/watch?v=HucYf4vWEEc
2.7 m imaju Octavia i Corolla mnogo pre Mazde i Renoa. Na Mazdi to međuosovinsko pojede hauba i skyactive izduvna grana koja ulazi do pola kabine.
Da ali i Mazda 3 sedan ima isti WB kao i HB 2700mm, to jeste razlika je samo u gepeku, ista kola.
Megan sedan 2712mm
Korola je klasični sedan, Oktavija nije HB i ima 2680, par mm više od megana a duža za više od 20cm.
Megan sedan 2712mm
Korola je klasični sedan, Oktavija nije HB i ima 2680, par mm više od megana a duža za više od 20cm.
Postao sam gej samo slusajuci ga...Darko napisao:Kratak test gt-a.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A zamisli da moraš i da ga voziš...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nisu bitne ni Mazda 3, ni Skoda Octavia, ni Tojota Corolla, niti je bitno ko je prvi imao koliko... Naveo sam 2.7 za Mazda 3 Sport (hatch) jer je to prvo sto mi je palo na pamet, valjda zato sto sam nakljukan informacijama u poslednjem periodu. Ti kazes Megane ima najvece medjuosovinsko, sto nije tacno. Karavani i sedani su druga tema, a mislim da nisu ni pomenuti. Dakle, Megane nema najvece medjuisovinsko rastojanje u klasi. A, i da ima, ne bi ga to dovelo u vrh klase.Era napisao:Da ali i Mazda 3 sedan ima isti WB kao i HB 2700mm, to jeste razlika je samo u gepeku, ista kola.
Megan sedan 2712mm
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Ja sam srećan što ne moram da obitavam u Golfu 4. Sreća te su izmislili punta.Velja napisao:A zamisli da moraš i da ga voziš...
Dobro Veljo, nisam stvarno postao gejVelja napisao:A zamisli da moraš i da ga voziš...

A sto se automobila tice, Megane GT mi je brutalno lep auto, ali 30k eura sam racunao da bi me kostao sa dobrom opremom, sto je ipak previse za warmhatch.
Kako, zar nije oko 23-24?
Ma ajde, gledam sada i ovo nije bilo ovako kada je tek izasao, bio 25k i imalo da se doda 4k eura opreme 

I malo popusta eto nas opet na 24