Dobro veče
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Dobro veče
Ovo preti da preraste u navijački pokret

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Mozda se cuje lanacjaksa napisao:Sto si ti nervozan toliko?Dani napisao: 30 Jan 2018, 08:11 Sere mi se od ovoliko bezgresnika. Kucacu i dalje poruke i pricati bas zbog takvih koje to nervira.
Malo sale

Tapatalk
Ako imas automatik ne vidim neku razliku u odnosu na blutut.
A od kucanja poruka nema nista, to je bas igranje.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
A od kucanja poruka nema nista, to je bas igranje.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Juce sam se javio na telefon u toku voznje.
Vozio sam porodicu na zadnjem sedistu.
Ne znam sta mi je bilo i na sta sam mislio u tom trenutku. Cak poziv nije bio bitan.
Duboko se izvinjavam ovom prilikom i sledeci put cu kupiti auto sa blutotom ili cu zgrciti ruku i stisnuti volan jece i pobediti taj nagon ruke koja se mahnito krece ka telefonu.
Uplaticu u budzet 2500 danas kao kaznu sam sebi.
Ne znam sta mi je bilo i na sta sam mislio u tom trenutku. Cak poziv nije bio bitan.

Duboko se izvinjavam ovom prilikom i sledeci put cu kupiti auto sa blutotom ili cu zgrciti ruku i stisnuti volan jece i pobediti taj nagon ruke koja se mahnito krece ka telefonu.
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
sasha015 napisao:Juce sam se javio na telefon u toku voznje.
Ne znam sta mi je bilo i na sta sam mislio u tom trenutku. Cak poziv nije bio bitan.![]()

Sent from my eposteljina.rs using Tapatalk
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam jednom popasao kaznu sto sam pricao telefonom, uglavnom gledam da ga ne koristim dok vozim, ali sto kaze Gruja kuckanje u stani kreni i prica na otvorenom putu je uglavnom sve od koriscenja telefona.
BT slusalice uglavnom vidjam da nose samo pojedini taksisti i romi. Bez namere da nekoga vredjam.
BT slusalice uglavnom vidjam da nose samo pojedini taksisti i romi. Bez namere da nekoga vredjam.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja ako bas treba da koristim fon, stanem. Ovako izbegavam da ga uzimam u ruke uopste. Po izmenama ZOBSa kazna ce biti 10.000 dinara za to, nadam se da ce ovi bilmezi u skupstini da usvoje sto pre, sobzirom da je proslo vladu i ceka njih.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ranije sam i kuckao i telefonirao, sve dok na polasku sa jednog semafora nisam spustio pogled na telefon (bukvalno na sekund), zena ispred mene naglo ukocila, kada sam podigao pogled bilo je kasno i cuknem je od nazad. Srecom, nije bilo nista strasno. Tu sam na bezbolan naucio lekciju. Sada imam Bluetooth koji me spasava, a na poruku eventualno odgovorim dok cekam neki duzi semafor, dok u vozji vise nikada.
Ovome se i ja iscudjavam svakog dana. A sto kaze McGruja, specijalnost im je drzanje telefona u ruci na spikerfonu...
p.s. Podrzavam visoke kazne za ovaj prekrsaj.
kragujevac napisao: 29 Jan 2018, 21:20 Najcrnji su mi oni koji u kolima milion posto imaju bluetooth a i dalje drže telefon u ruci i telefoniraju, ima ih još uvek previše.
Ovome se i ja iscudjavam svakog dana. A sto kaze McGruja, specijalnost im je drzanje telefona u ruci na spikerfonu...
p.s. Podrzavam visoke kazne za ovaj prekrsaj.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Interesantno je da se takav prekršaj čak i na jednom auto-forumu kod nekih ljudi provlači kao nešto potpuno normalno, bagatela, beznačajno šikaniranje od strane organa reda i tome slično (sve uz teranje inata). Takav stav prema prekršaju koji može veoma lako da napravi veoma velike probleme čak i na malim brzinama promeniće se tek ako kazne budu jako ozbiljne , i ako se budu primenjivale, što je u SRB još uvek problem . To su ovde dosta fino počeli da rešavaju time što su uveli jedan kazneni poen za upotrebu telefona u toku vožnje (2014). Obzirom da se za neke druge prekršaje dobija dva (ili čak tri) kaznena poena, jedna upotreba telefona u toku vožnje može u zbiru da bude odlučujući faktor da se malo duže ide peške. a kazneni poeni se brišu za najmanje dve i po godine. Maksimalan broj kaznenih poena je osam. Pa ko voli nek izvoli.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Statistika kaze da koriscenje bluetootha u kolima za telefoniranje apsolutno ne poboljsava bezbednost, stavise i smanjuje jer se covek jos i opusti.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
@kragujevac Ja sam oduvek bio za to i da se ovde uvedu poeni za mobilni, sva prekoracenja u naselju itd. Npr u Kaliforniji, imaju ogroman problem jer svi koriste mobilni da kucaju poruke, pricaju itd. Kazna je 185 dolara i jedan poen, sledeci put, 250 dolara. Povecava se.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Pa sad, da je korišćenje bluetootha(ili neke druge handsfree opcije) opasnije od "običnog" korišćenja telefona.......ftj napisao: 30 Jan 2018, 11:19 Statistika kaze da koriscenje bluetootha u kolima za telefoniranje apsolutno ne poboljsava bezbednost, stavise i smanjuje jer se covek jos i opusti.

Ne znam samo kako je sav taj narod preživeo da se do sada ne javlja uvek, svuda i svakom. U principu ne bi bio uopšte nikakav problem da se u aute ugradi ometač signala za mobilnu telefoniju pa da telefon bez uparivanja na bluetooth ili fizičkog spuštanja u za to predvidjeno mesto gde se telefon spoji sa autom ni ne može da radi, ali čik da neki zakonodavac tu prvi povuče nogu, ili neki proizvodjač omogući takvu opciju.
Poslednja izmena od kragujevac u 30 Jan 2018, 11:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
U USA su 100 puta gori od nas. Ne ispustaju telefon iz ruku u kolima...
@kragujevac
potrazi negde sigurno ima. Sigurno nije glavni problem u zauzetoj ruci jer svako zna da mota volan jednom rukom bez da ugrozava bezbednost, problem je jer ti je mozak odsutan jer se koncentrise na druge stvari. Cak i kad ti je zauzeta ruka bar si svestan da pricas telefonom i znas da si oslabljen dok si sa blututom samouveren, vrlo je logicno.
potrazi negde sigurno ima. Sigurno nije glavni problem u zauzetoj ruci jer svako zna da mota volan jednom rukom bez da ugrozava bezbednost, problem je jer ti je mozak odsutan jer se koncentrise na druge stvari. Cak i kad ti je zauzeta ruka bar si svestan da pricas telefonom i znas da si oslabljen dok si sa blututom samouveren, vrlo je logicno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bilo vise puta price o tome. Prvi put sam davno citao izvesaj iz Svedske ili Norveske od pre 10+ godina, a to su pricali i na Navaku samo sto su to prezentovali kao njihovo otkriceftj napisao:Statistika kaze da koriscenje bluetootha u kolima za telefoniranje apsolutno ne poboljsava bezbednost, stavise i smanjuje jer se covek jos i opusti.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока