Upravo tako, nije dovoljno negde samo zaustaviti vozilo, treba i ugasiti motor.ikac2000 napisao: 30 Jan 2018, 16:34 U DE se smatra koriscenje telefona i kada auto stoji i upaljen je.
@Kragujevac, ispravi me ako gresim. Kolega popio 100 eur i jedan poen skoro.
Inace Srbi sve znaju najbolje, pa i da je bluetooth isto opasan kao i drzanje u ruci![]()
Dobro veče
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Dobro veče
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Velja napisao:Prati našu geografsku temu

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Evo javljam se kao največi grešnik što se tiče upotrebe telefona u vožnji
. Dobio sam u prošloj godini jedno 3-4 kazne zbog njega ( dve u dva dana), i sada stvarno se trudim da ga več ako moram ( a moram ) upotrebljavam kad avto nije u pokretu.
I podrzavam policiju sto me je kaznila, zasluzio sam.

I podrzavam policiju sto me je kaznila, zasluzio sam.
jes srbi narod najpametniji al evo i braca amerikanci se slazuikac2000 napisao:
Inace Srbi sve znaju najbolje, pa i da je bluetooth isto opasan kao i drzanje u ruci
http://www.arrivesafe.org/bluetooth-not ... esearcher/
Ovo je prvi rezultat bez da uopste trazim dalje a siguran sam da ima gomila drugih istrazivanja koja isto dokazuju.
edit: evo samo i mythbustersov zakljucak da ubacim:
https://www.washingtonpost.com/news/dr- ... 1f7b57c01c
The statistical difference, the MythBusters said, is negligible. It is no safer to use a hands-free device while driving than it is to use a handset.
Samo su ovo istočni Amerikanci, u narodu češće pominjani kao Indijci (nisu u srodstvu sa Indijancima)
A u Indiji je sve jedno dal' voziš zatvorenih očiju.
A u Indiji je sve jedno dal' voziš zatvorenih očiju.
Samo cinjenica da kada ti zvoni, da se okrenes negde i pogledas dole, u odnosu na pogled na tablu je dovoljna. A kada se javis opet imas dve ruke na volanu i glava moze da ide gde hoces.
To su sekunde koje mogu da znace.
Bar je meni lakse tako.
To su sekunde koje mogu da znace.
Bar je meni lakse tako.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A sad posto ipak to srbi nisu rekli, vec mnogi drugi, jel i dalje glupost ili onda ima smisla?ikac2000 napisao:U DE se smatra koriscenje telefona i kada auto stoji i upaljen je.
@Kragujevac, ispravi me ako gresim. Kolega popio 100 eur i jedan poen skoro.
Inace Srbi sve znaju najbolje, pa i da je bluetooth isto opasan kao i drzanje u ruci
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
@BobanR
tldr
tldr

Bilo je vise u kontekstu srpske tvrdoglavosti da sve najbolje znamo. Sa druge strane statistika je kurva 
Inace licno mi je lakse sa Bluetooth-om jer ne gledam gde mi je telefon, pa da prevucem prst da se javim i sl.
A to sto je u vecini zemalja to prekrsaj, verujem da ima osnova. Posebno zato sto u DE nista ne rade pausalno i na rekla kazala Mythbusters nivou kada su te stvari u pitanju.
U osnovi prica je ista kao i za vakcinaciju i statistike, a sada pogledajte kako je u Nisu zbog prepametnih internet majki sa visom trac skolom i hvatanjem za statistiku nekog tamo nadrilekara.

Inace licno mi je lakse sa Bluetooth-om jer ne gledam gde mi je telefon, pa da prevucem prst da se javim i sl.
A to sto je u vecini zemalja to prekrsaj, verujem da ima osnova. Posebno zato sto u DE nista ne rade pausalno i na rekla kazala Mythbusters nivou kada su te stvari u pitanju.
U osnovi prica je ista kao i za vakcinaciju i statistike, a sada pogledajte kako je u Nisu zbog prepametnih internet majki sa visom trac skolom i hvatanjem za statistiku nekog tamo nadrilekara.
Poslednja izmena od ikac2000 u 30 Jan 2018, 21:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako ti je uparen GSM sa BT moraš da se javiš na telefonu ili imaš neki taster na volanu ili konzoli? Na volvu mogu da se jaim preko dugmeta na središnjoj konzolo, znači jednako smeta koliko i uključenje grejanja zadnjeg stakla npr.
Meni je javljanje pritiskom na OK taster na volanu.
I na Ceedu je bilo tako.
I na Ceedu je bilo tako.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Na kii imam na volanu I odlicna je stvar.
u kolima su razgovori max 10s... "aj čućemo se, vozim."
u kolima su razgovori max 10s... "aj čućemo se, vozim."
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Taj srpski inat, pamet, tvrdoglavost itd, postoje uglavnom samo u glavama onih koji imaju potrebu da opljunu po svom narodu.
Kada malo zagrebes shvatis da je covek svigde covek, sa svom slozenoscu njegove psihe, a globalne razlike mogu da nastanu zbog kultueoloskih razlika kao i uredjenosti sistema, edukacije itd.
Kada malo zagrebes shvatis da je covek svigde covek, sa svom slozenoscu njegove psihe, a globalne razlike mogu da nastanu zbog kultueoloskih razlika kao i uredjenosti sistema, edukacije itd.