Dueli u klasama
Re: AW: Dueli u klasama
Pa na prvi pogled je slican ali nije bas isti.
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dueli u klasama
Pa 320d, 184 KS, automatik, enterijer mi deluje slično, sa onom crvenom lajsnom... 
Sorry za OT.
Sent using Tapatalk

Sorry za OT.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Motor i menjac su isti kao i Sport Line paket dok se ostalo razlikuje ali nije ni bitno.
I ja nemam tu crvenu lajsnu...to mi se nije svidelo, samo su savovi na kozi crveni.
I ja nemam tu crvenu lajsnu...to mi se nije svidelo, samo su savovi na kozi crveni.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma kakvi hica... Civic je jos uvek prakticno nov. Zasvrbelo me, jos uvek me svrbi, al' sve vise razmisljam - strpljen = spasenXepoj87 napisao:Ako je bas hica da se ove godine uzme auto,onda je bmw 3 po meni jedini izbor,ostali su sve stari modelu na kraju karijere.

Sto se tice "kraja karijere", naravno, Audi-ju je zato takva cena... 33000 evra za taj paket opreme je stvarno extra.
Ni meni se nikako ne svidja - ne uklapa se uopste.Floyd napisao:Motor i menjac su isti kao i Sport Line paket dok se ostalo razlikuje ali nije ni bitno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Audi koji si vozio je bio S-Line sa običnim vešanjem ili sa sportskim vešanjem (baš očito spušten) ?
- Delija
- Kontakt:
To je i "problem" - vozio sam obican, posto je s line "zaglavljen" u salonu.
Ne bih pazario s line bez detaljne test voznje posto je on nizi i (koliko citam) osetno tvrdji :-/
Generalno, ja bi voleo da je sve identicno kao kod obicnog vezano za vesanje - zbog nasih glupih puteva
Ne bih pazario s line bez detaljne test voznje posto je on nizi i (koliko citam) osetno tvrdji :-/
Generalno, ja bi voleo da je sve identicno kao kod obicnog vezano za vesanje - zbog nasih glupih puteva

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Za naše puteve ovakav Audi 

- Prikačeni fajlovi
-
- Audi carbriolet 11.jpg (59.45 KiB) Pogledano 823 puta
Ja bih pre uzeo quattro s-tronic business nego te neke sport varijante. Verovatno nemaju na lageru pa možda možeš nešto i da izmeniš u narudžbini.
- Delija
- Kontakt:
Razlika u eksterijeru i pogotovo enterijeru je velika. Dva razlicita auta.
Ni quattro, ni automatski menjac mi nisu nesto preterano zanimljivi... Ne bih se bunio, naravno, ali to i kosta (4000 evra)...
Ni quattro, ni automatski menjac mi nisu nesto preterano zanimljivi... Ne bih se bunio, naravno, ali to i kosta (4000 evra)...

Al zato kad padne sneg ima da proklinješ sebe
Mada realno to je 3-4 dana godišnje...
U svakom slučaju ja bih video ako može da se naruči bez sportskog oslanjanja jer najverovatnije da će se naručivati.

U svakom slučaju ja bih video ako može da se naruči bez sportskog oslanjanja jer najverovatnije da će se naručivati.
Delija napisao:To je i "problem" - vozio sam obican, posto je s line "zaglavljen" u salonu.
Tu je upravo problem Audi-eveog smisla za sportksi nastrojen auto. Misle da ako ga naprave tako tvrdo da bubrezi otpadaju da su to sportska nota i osecaj...
Reci mi kako ti se svideo osecaj na volanu kod Audi-a, tj da li je opste bilo ikakvog osecaja posto je po meni Audi potpuno operisan od bilo kakve informacije na volanu, volan se samo vrti ko igracka.
- Delija
- Kontakt:
Bolji je osecaj na Civic-u, bez sumnje 
CC je tu jos gori...

CC je tu jos gori...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Što gledaš uopšte VAG, gubiš vreme 
Šta je s novom Mazdom 6?

Šta je s novom Mazdom 6?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Kontakt:
Vec smo pisali o tome - ne treba mi veci Civic
, vec nesto iz vise klase inace nema smisla uopste menjati auto...