Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Dobro veče

Post od methane.master »

Ničeg pametnijeg nisam uspeo da se setim na brzinu. :pardon:
Širim haos!
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
methane svaka cast :bravo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:oops: :oops:
Širim haos!
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Povodom otvaranja novog Neptuna, imaju posebne cene danas, pa kome treba tehnike:
http://www.neptun.rs/promocije/bezanijs ... ranje.html
Ima zanimljivih cena
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Covek u mesarskom belom mantilu na kojem pise "veterinarska organizacija Cenej" ide od kuce do kuce i deli otrov za pacove. Navodno deli, a ustvari ti prvo uvali otrov u kesici, onda ispise racun za 500 din na tvoje ime i ceka novce. Kao, "pospi malo iza kuce, nije nista opasno..."
Oterao sam ga... Iskreno, da nije kaznjivo zakonom verovatno bih ga prebio, kad vec nema ko da ga zakonski sankcionise.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Zvao sam komunalnu policiju, rekli su sad ce obavestiti MUP pa ce da ga nadju. Ludak... deli otrov po ulici, tj prodaje otrov po ulici! :srbin:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

kakvih ludaka ima,za nepoverovati :o
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Posto sam pola sata kasnije video jos jednu tetku obucenu u beli mantil koja radi isto sto i onaj prvi covek, zvao sam veterinara koji mi inace leci psa, ispricam mu slucaj, on se zgranuo i kaze da prijavim slucaj veterinarskoj inspekciji i dao mi broj... Zvao sam inspekciju, javila se neka tetka, ja joj ispricao sta je u pitanju a ona kaze "Pa vi nemojte da kupite to od njih"... Da je ovo neka jeftina komedija, u pozadini bi se cuo aplauz i gromoglasno AHAHAHAHA...

Znaci, ako neko ide ulicom i prodaje kokain, vi jednostavno nemojte da kupite. Nema potrebe sankcionisati ga...
(doduse, od kokaina ne bi niko umro od jedne doze, a od ovog otrova koji ludaci dele bi)
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ako je povoljna cena,zašto ne kupiti i kokain? :D

A MUP nije dolazio,iako si prijavio? Čudna mi čuda,oni da nisu ažurni... :pardon:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Pretpostavljam da u Mup-u misle da je to normalno ("jeb'o ga ti") i da sam ja histericna budala koja svakodnevno prijavljuje sve i svasta.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Plus sto vozis Bmw :)
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

... i kao vlasnik BMW-a normalno je da se samostalno razracunam, a ne da tu prijavljujem komunalnoj policiji kao neka pi*kica! :kezo:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ovo me setilo kada sam jedno jutro prosle godine obilazio konje koji su se igrali na obrnovackom putu tu kod mene, malo posle ade.
Nazovem 92 i kazem im sta sam video a lik mrtav 'ladan: sklonice se oni, vec su nam prijavili
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Texonja napisao:Covek u mesarskom belom mantilu na kojem pise "veterinarska organizacija Cenej" ide od kuce do kuce i deli otrov za pacove. Navodno deli, a ustvari ti prvo uvali otrov u kesici, onda ispise racun za 500 din na tvoje ime i ceka novce. Kao, "pospi malo iza kuce, nije nista opasno..."
Oterao sam ga... Iskreno, da nije kaznjivo zakonom verovatno bih ga prebio, kad vec nema ko da ga zakonski sankcionise.
Sto ga nisi penusno anusno konektovao? :D

Meni su bili neki likovi, pricali nesto o isusu i rekli kako ima neko dobro predavanje. Usput mi je rekao kako je posadio dosta paprike i lose rodilo, kaze susa bila. Pa reko jesi li zalivao? On kao gleda u mene i kaze da nije. E jbt, pa sta si ocekivao da se ti bog poslati kisu, jer ides na neka predavanja o isusu :D

Ovo su vremena takva, da ce svakakvih ludaka da bude na ulicama, narod tesko zivi, hvataju ga u mrezu lako! :D
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Texonja napisao:... i kao vlasnik BMW-a normalno je da se samostalno razracunam, a ne da tu prijavljujem komunalnoj policiji kao neka pi*kica! :kezo:
:rofl: :rofl: :rofl:
Odgovori