Dobro veče
Re: Dobro veče
Ako je u srbiji skidace bar jednom u 7 godina.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Nemam nešto preterano poverenja u dvostrano lepljive trake. Ako znaš za neku koja je stvarno pouzdana, daj link, verovatno vredi probati
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Pa 3m je provereno dobra, a svakako ti je i taj cicak zalepljen za auto i tablicu 
Ne treba ti sada da menjas, nego me je samo zanimalo zasto bas cicak traka, kada taj cicak nicemu ne sluzi

Ne treba ti sada da menjas, nego me je samo zanimalo zasto bas cicak traka, kada taj cicak nicemu ne sluzi

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Verovatno postoji i neka dvostrana koja je sa sličnim lepkom koji je kao ovaj što je na čičak traci,samo je ja još nisam našao ( pošteno nisam baš ni preterano tražio).
Ovaj na traci je toliko jak da kada se skida sa auta čovek stvarno dobije osećaj da će da povuče i lak do samog lima
. Onu drugu stranu koja je na tablici je još teže skinuti, skoro nemoguće da se sama tablica ne deformiše.
Ovaj na traci je toliko jak da kada se skida sa auta čovek stvarno dobije osećaj da će da povuče i lak do samog lima

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
3M in tesa provereno dobra al treba voditi računa jer bajate trake ne drže ni približno dobro. Nekoliko puta sam se nasankao tako te sa tablicama ne bih rizikovao dok se ne uverim da je to-to. Ja volim da zaburgijam šrafove, estetski momenat me ne dotiče kad su tablice u pitanju
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Sent from my LEX820 using Tapatalk
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Sluzi, sluzi itekako, ako odes u Grcku na more pa ti cika policajac skida tablicu. Bolje na cicak nego na 3M duplo lepljivu jer sa njom tesko da bi posle skidanja tablica bila upotrebljiva.Xepoj87 napisao: 16 Jun 2018, 21:50 Pa 3m je provereno dobra, a svakako ti je i taj cicak zalepljen za auto i tablicu
Ne treba ti sada da menjas, nego me je samo zanimalo zasto bas cicak traka, kada taj cicak nicemu ne sluzi![]()
kragujevac napisao: 16 Jun 2018, 21:47 Nemam nešto preterano poverenja u dvostrano lepljive trake. Ako znaš za neku koja je stvarno pouzdana, daj link, verovatno vredi probati

Gde u maloprodaji ima za kupiti 3M dvostrana traka?
Sećam se da je i @pedja pitao.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Neko reče da ima u Korusu.
Bio, video
http://korus.rs/samolepljive-cicak-trake/
Ova DualLock je super. Dosta jak čičak, za ono što je meni trebalo.
TT
Bio, video
http://korus.rs/samolepljive-cicak-trake/
Ova DualLock je super. Dosta jak čičak, za ono što je meni trebalo.
TT
Mozda Domena, Bricolagemember napisao:Gde u maloprodaji ima za kupiti 3M dvostrana traka?
Gesendet von meinem SM-J500FN
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Odjednom je prestao da mi se cuje Viber kada stigne poruka ? Da li je neko imao taj problem ?
Kevi na proslom telefonu se nikada nije ni cuo.
Kevi na proslom telefonu se nikada nije ni cuo.
Meni se na Huawei-u nije cuo dok nisam u protected apps cekirao viber. Od tad radi normalno. Ne znam imas li tu opciju ili neku slicnu na telefonu, pogledaj.
Сад му није ништа...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
I ja imam H, gde se nalazi opcija ?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Meni nekad zna da brljavi posle update-a, pa mu ponovo resetujem notification management i sl.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk