shandu90 napisao:Ima li neko preporuku za kakav youtube to mp3 programcic? Hocu da poskidam pesme za plejer, a svi programi koje sam probao su spori jako. Jedva jednu pesmu odrade a ne ceo album ili komplet diskografiju.
Za komp, imam na fonu youtube nego kompletiram neke stvari za plejer. Ovaj program sto mi @kragujevac predlozi je bas brz Koristio sam free studio godinama, godinama me je sluzio a onda su ga u.rali za sva vremena.
Uglavnim se koliko vidim skace u vodu pa ne bi trebalo da imam problem sa kolenima. Svakako bih se malo spremao za taj poduhvat.
Interesovalo me je ako neko zna koji vodici su dobri da ne bih zavrsio kao oni sto su krenuli sa nekim slepcem I ostali ceo dan unutra pa ih posle vadila GSS.
Slogirao sam se kada sam video da Holandija ima skoro isti izvoz kao Japan pri cemu Holandija ima 18 miliona stanovnika a Japan 127 miliona:
Top Ten Countries with the Most Exports in 2017 ($B)
1. China: $2,263B
2. United States: $1,547B
3. Germany: $1,448B
4. Japan: $698B
5. Netherlands: $652B
6. South Korea: $574B
7. Hong Kong: $550B
8. France: $535B
9. Italy: $506B
10. United Kingdom: $445B
A posebno je frapantno kada shvatis da oni nemaju prakticno sloboodne zemlje, jel je naseljenost ogromna. Cela Holandija je nesto manja nego dve Vojvodine... A o broju stanovnika 17 miliona Holandjana (i ko zna koliko ilegalnih) naspram 2 miliona vojvodjana... A o industriji i zagadjenosti da ne pricam. Holandija ima jednu od najjacih naftno preradjivackih industrija na svetu...