Secam se da je u nekoj temi pisano u vezi gps pracenja vozila, u smislu kao sigurnosni sistem protiv kradje vozila (@trojanac...nemam veze sa onom temom sto si je zakljucao malo pre

), neki korisnik je ako se dobro secam pisao dosta strucno i o nekim uredjajima, ali ne mogu da nadjem gde se nalaze ti postovi, a hteo bi malo da iscitam o tome, pa ako neko moze da iskopa link (moderatori?) bilo bi fino
Btw, aj kad sam vec ovde krenuo da pisem vezano za bezbednosne sisteme auta, pre neki dan dok sam bio kod majsotra i radio veliki servis, napomenem mu da hocu i odb da izmestim, na sta je on prilicno samouvereno reagovao da je to totalno besmisleno. Sta znam, nisam strucan oko toga uopste ali sam smatrao da je to izmestanje odb-a neka standardna stvar ako hoces bar jednu prepreku da napravis. Kada me je pitao zasto bi to radio, ja sam bio u fazonu da lopov ne nakaci komp na kola i upali ga preko kompa (jbg ja tako zamisljam kradju

), na sta mi je rekao da je to "fora iz filmova" i da to ne ide bas tako. Ne sumnjam da je u pravu to sto prica, ali da ne razvlacim previse, da li stvarno ima smisla izmestati odb? Ok, imam ful kasko, drugu zastitu nemam, ali nije poenta u tome, nego kakva je uopste prepreka lopovu da se kaci tj. ne kaci na odb ako hoce da digne auto?