Dobro veče
Re: Dobro veče
Tako sam i uradio - kupio module i ostalo i zamenio sve u 1. kupatilu, sad imam 2 rezervna prekidača za 2. kupatilo i za koja mi na buvljaku rekoše da su schneider.
Srećom, kutija u zidu je kompatibilna sa Aling Conel modulima.
Srećom, kutija u zidu je kompatibilna sa Aling Conel modulima.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Postoje prekidači za bojler i druge potrošače sl snage koji imaju zaštitu od varničenja. Ne bih ja stavljao prekidač za ventilator na bojler...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pratite li spasavanje dečaka na Tajlandu?
Meni je glavni utisak hrabrost ronilaca!
Bez obzira na obuku ,trte mrte itd. Sve je to pičkin dim kad dodje ovakva situacija.
Baš baš zajebane okolnosti za spasavanje.
Otvoreno reskiraju svoj život da bi spasili tudji.
Bez obzira na obuku ,trte mrte itd. Sve je to pičkin dim kad dodje ovakva situacija.
Svi prekidaci su adekvatno zamenjeniJi 4Tze napisao: 08 Jul 2018, 15:43 Postoje prekidači za bojler i druge potrošače sl snage koji imaju zaštitu od varničenja. Ne bih ja stavljao prekidač za ventilator na bojler...
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Da.. ja sam u jedinici za spasavanje u vodi i pod vodom, al ovo je mnogo veci nivo ronjenja, tj u pecinama. Dosli su im najbolji ljudi u svetu u toj oblasti. Provlace se kroz toliko male otvore da moraju da skidaju boce da bi prosli, a vidljivost je minimalna jer je sva voda nadosla od padavina.member napisao: 08 Jul 2018, 23:40 Pratite li spasavanje dečaka na Tajlandu?
Svaka im cast..

Bas fascinantno. Trebalo bi da naprave neki dobar dokumentarac o tome... I da uspeju da sve izvuku naravno...
Napraviće holivudski hit, a možda bude i epizoda South Park...
Odakle im ideja da se uopšte zavlače tamo, pa to nije 1-2 bilmeza negogomila dece u mrklom mraku...
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Ne verujem da su oni prosli svim tim prolazima, nego je sad veci deo potopljen pa pretpostavljam da se ide alternativnim prolazima koji su puno uzi , ali iznad vode.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
To im je neka tradicija/ritual da idu tamo svake godine u ovo vreme, al ih je ove godine zeznula ranija kisna sezona, koja inace pocinje krajem jula ili pocetkom avgusta. Kad je suvo tamo se relativno lako dolazi.
Skloni see
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Goodwood festival of speed.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Poceli da naplacuju kese u Maxiju od danas
. Ovde kod mene niko zivi da kupi, svi poneli cegere, otkud li su znali svi prvi dan.