Crna Gora kolima
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Crna Gora kolima
Otrovali su se prosle godine, tad je bila neka havarija I masa ljudi se sjebala.
Hm, to mi baš ne treba, jer idem sa decom. Lično nikad nisam imao problema sa tim virusima na moru, ali ne bih decu da izlažem tim mukama, da im se smuči i letovanje i sve.Rakhil napisao:Rodbina se potrovala gadno u Igalu, a provericu danas bas aktuelne informacije za HN I okolinu pa javim
Koleginica ima kuću u Lepetanima i veliku decu. Svi svake godine imaju stomačne probleme.
TT
TT
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ima kucu pored trajekta I stomacne probleme, cudno 

Jel piju točeno pivo?Heinz napisao:Koleginica ima kuću u Lepetanima i veliku decu. Svi svake godine imaju stomačne probleme.
TT
A inače je Boka cela čista...
TT
TT
I zasto ne ?Velja napisao:Jel piju točeno pivo?Heinz napisao:Koleginica ima kuću u Lepetanima i veliku decu. Svi svake godine imaju stomačne probleme.
TT
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Gde si u Nikitiju. Ajde na pivo.Heinz napisao:U Nikitiju žena pedijatar govori srpski.
TT
Je'l sve ok sa detetom?
Tapatalk
Milos napisao:I zasto ne ?Velja napisao:Jel piju točeno pivo?Heinz napisao:Koleginica ima kuću u Lepetanima i veliku decu. Svi svake godine imaju stomačne probleme.
TT
Moja deca su se teško navikla. Isti problem, promena valjda.
Nidžo, mi smo na Paradisu kod Neosa. Prošle godine smo bili kod pedijatra.
TT
TT
Nema veze popiću ja još jedno.
Tapatalk
Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Našao sam par finih smeštaja u Đenovićima i Kumboru. Đenoviće i poznajem, tamo sam bio pre 15 godina, ali Kumbor mi je nepoznanica. Šta je bolje?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kumbor bivša vojna baza
šta sad ima tamo?

Boringly average, but also perfect for school run mums
Meni je ceo taj deo obale skroz bezveze, prosto ne znam sta bi tamo radio na letovanju sa porodicom.
A da ne pominjem neke negativne strane pojedinih delova zaliva.... Ima prelepih mesta u zalivu sa provereno cistom vodom, ali to definitivno nisu ovi koji se pominju.
A da ne pominjem neke negativne strane pojedinih delova zaliva.... Ima prelepih mesta u zalivu sa provereno cistom vodom, ali to definitivno nisu ovi koji se pominju.
Sad se tamo gradi mega projekat, turisticki kompleks, nesto kao Portro Montenegro.
U principu i jedno i drugo je slicno, u Djenovicu, bar nemas gradiliste, mada i tamo je bilo pre koju nedelju sve raskopano znog kanalizacije, ja bi mozda cekirao Stoliv ako volis Boku, ta strana je zivopisnija.
Baosic, Kumbor, Djenovic, su sela...
U principu i jedno i drugo je slicno, u Djenovicu, bar nemas gradiliste, mada i tamo je bilo pre koju nedelju sve raskopano znog kanalizacije, ja bi mozda cekirao Stoliv ako volis Boku, ta strana je zivopisnija.
Baosic, Kumbor, Djenovic, su sela...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.