Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
A ko je investitor naselja Stepa Stepanovic i Dr Ivan Ribar?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Druze, zapetljacemo se skroz, izgleda da mi ne vodimo isti razgovor. Ozbiljan sam i uopste ne podjebavam, ali ne pricamo o istim stvarima. Ako uhvatim vremena malo kasnije, pojasnicu svoje stavove, ako nisu sami po sebi jasni, pa cemo se valjda pohvatati negde usput 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Serija je snimana na prvom spratu, u stanu Mire Trailović, iako mnogi pričaju da su kadrovi iz kuće Popadića nastali u studiju RTS-a. Inače, ova ulica privlači kamere pa su tako ovde nastali inserti iz serija „Ranjeni orao“ i „Porodično blago“, kao i iz filma „Tri palme za dve bitange i ribicu“ - kaže Vesna koja drži frizersku radnju u blizini.methane.master napisao:Gajba je studio u Košutnjaku, a ako se ne varam slikali su fasadu na Kopitarevoj gradini.Sloba napisao:Za mene je sinonim za Beograd ona gajba gde je sniman Bolji život.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/448430 ... mo-andjeli
Re: Одг: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Pouzdan izvor "frizerka vesna" 
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jel ima ovde neko ko se bavi nepokretnostima, recimo da bi mi trebala neka procena stana, ona grubo, otprilike. Može na pp.
Moj prijatelj je bas tu kupio stan u predprodaji. Ja ne mogu da verujem da moze neki projekat da se odradi u Beogradu a da se ne fuserise, on me ubedjuje da moze ali ja i dalje ne verujem. A i cene su diskutabilne u ovom trenutku po mnogo osnova...
PS: (Mikro) Lokacija nije bas idealna, kao kod Belvila lepo ali nije bas nesto ludo (osim ako ne radis u blizini)
PS: (Mikro) Lokacija nije bas idealna, kao kod Belvila lepo ali nije bas nesto ludo (osim ako ne radis u blizini)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovako sa slika projekta deluje ok... to je fazon koji se radi na zapadu.ljuba napisao:Moj prijatelj je bas tu kupio stan u predprodaji. Ja ne mogu da verujem da moze neki projekat da se odradi u Beogradu a da se ne fuserise, on me ubedjuje da moze ali ja i dalje ne verujem. A i cene su diskutabilne u ovom trenutku po mnogo osnova...
Sto se lokacije tice, nije nesto posebno ali opet sasvim solidno u odnosu na ono sto se nudi za tu lovu.
Cena nije toliko losa ako se uzme u obzir cena kvadrata na NBG u iole pristojnijim zgradama plus renoviranje a ovde mozes i da vratis porez ako ti je prvi stan.
@Gezo
Odlican link

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Prolazim tuda stalno. Ako se ne varam investitori su bivši vlasnici Marba. Jako brzo napreduju sa gradnjom. Ne sviđa mi se ona zgrada sa 12 spratova.

Lokacija. Šta znam... onako, nije loša, malo bolja nego Belville ili West65.

Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jesu oni investitori. Po meni je lokacija krš.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koje su cene?
Meni se ni jedan stan ne sviđa, raspored je skroz bezveze.
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa bolja nego Blvl.Uroš S. napisao:Jesu oni investitori. Po meni je lokacija krš.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
pa mogao bi da okacis onda neki gde je po tebi dobar raspored... ovaj od 50ak m2 je super resentrojanac napisao:Koje su cene?

ovi veci bi mogli i bolje, ali opet je mnogo bolji raspored nego u belvilu gde stanovi od 120m2 imaju 3.5m siroke dnevne sobe...
Poslednja izmena od ADrei u 03 Jun 2014, 00:45, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3