Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Zasto konverzija na S8,pa nije Xepoj wannabe.Iako vozi zatamnjenu mecku izuzetan gospodin je u pitanju.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Mogu potvrditi sve gore napisano 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
heroj skroman ti je ovaj spisak, ja se na prvu secam jos par automobila
jbg, kasnim na pricu o meganima, al mare je manje vise sve rekao... i ja bih smeo da se kladim da je zuti r26, preziveli sa onog slikanja najbolji u srbiji...

jbg, kasnim na pricu o meganima, al mare je manje vise sve rekao... i ja bih smeo da se kladim da je zuti r26, preziveli sa onog slikanja najbolji u srbiji...
Ja se ne secam, sto je najgore 
Osim clia sport, gde kada sam doneo caletu brosuru, on video da hocu igracku da platim preko 20 soma, hteo da dumre od smeha
Bas sam sve moguce tada gledao, najvise zbog.nemanja pojma o automobilima, mnogi su mislili da sam dosao da zajebavam forum, neki zbog te teme popili i trajni ban, a ja bio potpuno iskren, pojma nisam imao, sva sreca, pa ne kupih nesto od toga
E da, i Focus RS su me tada najvise ubedjivali, ali je tek bio izasao, u servisu nisu ni culi za njega
Sent from my Sony

Osim clia sport, gde kada sam doneo caletu brosuru, on video da hocu igracku da platim preko 20 soma, hteo da dumre od smeha

Bas sam sve moguce tada gledao, najvise zbog.nemanja pojma o automobilima, mnogi su mislili da sam dosao da zajebavam forum, neki zbog te teme popili i trajni ban, a ja bio potpuno iskren, pojma nisam imao, sva sreca, pa ne kupih nesto od toga

E da, i Focus RS su me tada najvise ubedjivali, ali je tek bio izasao, u servisu nisu ni culi za njega

Sent from my Sony
Sto ne uze nesto sa Recaro sedistima,bas bi bilo zanimljivo 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ricardo bi me bukvalno silovao.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Skupljali bi pare preko Blic fondacije da te posalju u Novosibirsk na kliniku za odstranjivanje sedista sa bulje specijalnim ruskim metodom 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Moj komšija..auto je stvarno sjajan. Šteta što je SMG.Kuzmanovic napisao:Ima logike. Nego kad sam vec krenuo sa kacenjem sportskih automobila evo i jedan eM
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... bmw-m3-e46
Poslednja izmena od starac vujadin u 04 Feb 2015, 21:43, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Lepo izgleda na slikama. Da ne guglam sada, koja je razlika izmedju klasicnog automatskog i SMG menjaca?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
SMG je po svojoj konstrukciji u osnovi manuelni menjač jer ima kvačilo, ali ne radi baš tako dobro i tečno kao duplo kvačilo. Ima ručni i automatski mod, naravno. Za E46 M3 mnogo je bolji izbor ručni menjač. No, nevezano ovaj konkretna primerak je retkost da ovakav auto nije izakan, pa bi moglo da se pređe preko menjača.
eto vidis, kako se prisecas polakoXepoj87 napisao:Ja se ne secam, sto je najgore
Sent from my Sony

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... bmw-m3-e93
Dobra,bas dobra cena...Samo jos da je kupe...
Dobra,bas dobra cena...Samo jos da je kupe...
Ma kupice je sigurno. 

Bolje sto je kabrio kad je pravi M u pitanju
Dobra i ova cena, samo 4. vlasnik verovatno 
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ttro-sline

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ttro-sline