Uroš S. napisao:Ma idi, sad gledam tutorijale po netu, za početak nemam ni lenjir ni skalpel, a ni nikakav templejt po kome bih sekao. Moraće sutra do MTS-a da se ode...
Ajde poznavaoci Samsunga, da čujem rešenje ovog problema.
Upravo su mi na stolu Note 3 i S3. Treba sa S3 da prebacim podatke na Note 3.
Uradim ja fino backup S3 sa KIES-om, da bi mi on posle rekao da nije kompatibilan sa Note 3 već da skinem KIES 3.
Ok, uradim i to, nakačim Note 3, da bi onda ispalo da on ne vidi backup od S3.
Ajde nakačim ja S3 na KIES 3, da uradim backup preko njega, ali hoćeš vraga. Sad KIES 3 nije kompatibilan sa S3.
I šta sad, ne mogu da prebacim podatke sa S3 na Note 3 preko dve zvanične verzije Samsung softeware-a za mobilne uređaje?!?
Da sam stavio neki prastari model pa i ajde, al ovako, zaista je glupo. Sa Nokie sam prebacio na S3 kad je uzet bez ikakvih problema, a sad ne može.
Dajte rešenje što pre, ako neko zna.
Ko ima HTC zna koliko je to jednostavno rešeno i kako se prebaci sve bez povezivanja na računar i silnih zajebancija kao ovde.
Sve sa interne memorije. Kartica je najmanji problem.
Kontakti, poruke i slično.
Za kontakte imam GMail sihronizaciju, ali nekoliko hiljada poruka, kako prebaciti?
Wondershare MobileGo for Android . Tako sam ja sve prebacio sa HTCa na LG, i poruke, i call log i podatke samo za poruke će da potraje ako ih imaš više od 5000,kao što sam ja imao...
Probaću, ali brate, ako treba da koristim neku posebnu apk, da bi prebacio sa Samsunga na Samsung i to dva top modela, onda stvarno Samusng ne zaslužuje da bude tako dobro kotiran.