Stan po mom ukusu ima pre svega odvojen spavaći deo od dnevnog boravka i kuhinje.
Recimo ovako nešto, za veće stanove.

koliko vidim u ovom vecem stanu je skroz odvojen spavaci blok tako da pojma nemam koje si ti stanove gledao... ovaj sto je DayWalker okacio je predvidjen za zivot 1-2 osobe i super je skockan za tu kvadraturutrojanac napisao:Da, ako živiš sa matorcima, a imaš 13+ godina, odlično je kad ustaneš ujutru i izađeš u gaćama iz sobe, a u dnevnoj sede keva i komšinica, piju kafu. Ako pak imaš malo dete, vrlo je praktično da moraš da hodaš okolo kupatila, kroz hodnik i dnevnu sobu, da bi došao do detetove sobe.
Stan po mom ukusu ima pre svega odvojen spavaći deo od dnevnog boravka i kuhinje.
Recimo ovako nešto, za veće stanove.
Taj pult je uglavnom na savrsenoj visiniADrei napisao:meni se ta moda da i kuhinja bude otvorena samo sa nekim pultom bas svidja![]()
mada razumem da neko trazi odvojeno, pogotovu ako se dosta koristi...
E da, to ne kapiram uopste... Ja bih poludeo da mi po ceo dan ceo stan smrdi na kuvanje...Floyd napisao:Slazem se. Jedino insistiram da kuhinja bude fizicki odvojena od trpezarije i dnevne sobe. Ovde je sad neka moda da se sve to sklepa u jednoj prostoriji