Zanimljivo da ovaj diler nudi opciju "staro za novo", dok u NS-u Grand to radi samo za Ford.
Kada se pogleda kvalitet i cena, Mazda je sigurno dobar izbor. Sto se dizajna tice, meni nova sestica nije najbolje legla. Misljenja sam da ce brzo dosaditi i da su zbog toga omanuli. Sa druge strane, CX-5 mi je najlepsi u klasi i i dalje mi deluje vrlo pozeljno. Isto tako, meni je prosla sestica vrhunski dizajnirana i sa njom je postignuta najteza stvar u pogledu dizajna, a to je da je model ostao svez tokom celog ciklusa proizvodnje. Opet, prosla trojka mi se nije dopadala ni u jednom trenutku, dok mi moja i dalje prija oku...
A meni se npr sve vise svidja, bas sam danas zagledao u voznji jednu bordo. Preterano skladnu sileutu ima.
(naravno ne bih je pogledao pored serije 3,ali je svejedno lep auto )
methane.master napisao:Meni samo nije jasno zašto se u prethodnim porukama ovaj auto poredi sa Audi/BMW/Merc kad ni ne pokušava to da bude. Odličan auto srednje klase, sasvim drug cenovni rang od njih.
zato sto je toliko dobra da je bliza premijumu nego ostalima
Misliš da je sada i Mazda polopremijum?
Nikolaa napisao:stvarno, sta si nam upravo dao? rant nekog random lika na forumu sa nataknutom slikom sa deviantarta ?
Kakav čovek.
TheWickerMan napisao:Jel' fabrički svaki Clio 2,0 ima dupli izduv pozadi? Ovaj fino izgleda