Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Dobro veče

Post od Darko »

To je ok (pregovarati). Ali je glupo i nisko da dogovoris cenu preko telefona i namerno poneses manje para.
nick79
Reactions:
Pridružio se: 27 Feb 2014, 07:26

Post od nick79 »

Glupo nike pogotovo iz njegove perspektive ako je smanjio cenu za 5, 10, 20 evra...

Ja jednom prodavao gitaru. Dogovorio se sa covekom iz pozarevca za cenu i lao dolazi da uzme - naravno pre toga njegov prisjatelj pogledao. I nadjemo.se mi i on mi daje 430 imesto 500 kolilo smo dogpvprili. Ja mu kazem nije bio takav dogovor on meni spominje put iz po za bg o da nema te pare itd. Ja se na kraju okrenem i krenem kuci. Odjednom mu se stvorilo i tih 70 evra koji su mu nedoatajali.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Ja kada kupujem, uvek pitam za nizu cenu. Ne kosta nista, a ko se ljuti, sta da mu radim.

Ali kada se dogovorimo, to je to.

Sent from my SM-T580 using Tapatalk

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

nick79 napisao: 15 Dec 2018, 21:16 Ja se na kraju okrenem i krenem kuci. Odjednom mu se stvorilo i tih 70 evra koji su mu nedostajali.
Jedini ispravan način.
Ja sam na Ebay oglasima i Shpocku prodao krš i lom koječega, ako neko misli da može da proba sa nekom nerealno niskom ponudom, samo napred, na tako nešto jednostavno ne odgovaram. Napišem cenu koju smatram realnom, i sve, ali bukvalno sve se proda, nekad traje dan-dva, nekad nedelju dana, ali sve ode. Ima budaletina koji na recimo cenu od 100€ napišu samo poruku "30€", pa goni se u mp3 i ti svi tebi slični, nije vam ovo Teheran ili Abu Dabi.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Ja se uvek cenkam realno, za polovne stvari. Na ponude ispod realnih ne odgovaram, tako mi lakse. Ali su ljudi stvarno postali skroz nerealni.
Pre nekih god dana dolazi lik i pita me da li dajem gume na rate. Reko u principu ne, ali mozemo podeliti na 2 meseca, platite sad pola a za drugu polovinu mi ostavite cekove. Kaze on, da ja imam cekove mogu kupiti gume gde hocu. Xa xa Pritom sam ga prvi put video u zivotu.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

nick79
Reactions:
Pridružio se: 27 Feb 2014, 07:26

Post od nick79 »

Nije problem cenjkati se, to je nekako u duhu naseg naroda. Problem je kada se dogovori neka cena, ti kao prodavac mozda odbijes potencijalne druge kupce jer cekas ovog sa kojim si dogovorio da se pojavi i onda on kad dodje nudi ti random 10, 20 30 evra manje... e to je problem.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Ja u takvom slučaju obavestim druge interesente da neko treba da dodje tad i tad, pa ako tog nema u dogovoreno vreme ili kad dodje pokušava da spusti već dogovorenu cenu, odmah kontaktiram sledećeg.
I nikakve rate, čekovi, zamene, tepisi,kamile......samo keš i samo odma'.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Zato ja odbijem kupce iz grada. Lepo posaljem u drugi grad kurirskom sluzbom, kazem tolko mi para treba dati i zdravo dovidjenja. Umoran sam od licitatora. 10g sam se bavio time, prodavao sve i svasta i naslusao se svega i svacega.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Ovo djeluje kao....

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Kidi napisao: Evo sta se jos desava. E CALE AJ IDI KOD KIDIJA VIDI D AL IMA ANLASER ZA NASA KOLA, ali mi nemamo kola, MA IDI VIDI BRE... Primetio sam da jedan stariji covek svaki drugi treci dan, dodje kod nas i pita nas da li mi imamo neki deo, koliko on kosta, da li dajemo garanciju blablablabla i na kraju nista ne kupi, nego ode. Posle nekoliko puta, kad sam skontao da tu nesto ne stima, krenem ja da ispitujem dedu, ko si, odakle si, s kim zivis, blablabla, da bi na kraju dosao do zakljucka da covek zivi sa sinom i snajkom u malom stanu i da ljudi od njega ne mogu da rade opa-cupa i da ga zbog toga tako redovno salju u potragu za necim sto im uopste ne treba, samo da bi mogli da se izdrndaju. Pa je*o vam pas mater, saljite ga malo i u pekaru, mesaru, saljite ga u Tehnomaniju tamo ima svasta. Sto ga ne posaljete na Bubanj-potok, pa se je*ite ceo dan dok se ne vrati, sto ja moram da se nerviram kad god vas zasvrbi.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

:kezo:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Preksinoć u Grockoj........Koleginica moje svastike kod kuće imala spontani pobačaj u 4. mesecu trudnoće. Muž naravno pozove hitnu pomoć i ta koja je je bila na liniji mu bukvalno kaže:neće za to sada niko da vam dolazi tamo, ekipe su na terenu, nego vi dodjite u Beograd, a pupčanu vrpcu ne smete da prekidate...........I oni se (nekako) spakuju i odu u Beograd.
Da sačekamo možda još dve godine.....pa će da bude bolje.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Nema sanse da dodju... Cak i ako je ozbiljno sranje moras da im urlas na telefon da bi poslali nekog. Imao sam iskustva na zalost. Ne znam kako taj sto radi na telefonu moze mirno da zaspi...
Odgovori