Mobilne telekomunikacije
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Prestigio i Goclever uređaji svih vrsta su zatrpali servise, lakše im je tako.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
@ sloba isto mi drugar kaže za GoClever, svaki drugi uređaj je neispravan. Ja sam uzeo njihovu kamericu za snimanje vožnje, prvi primerak je bila mutna slika, ovaj drugi za sad služi ok.
Drugar uzeo GSmart pre neki dan, odjekuje mu kao u buretu i loše se čuje
a lepo sam mu rekao da to prvo proveri...
Drugar uzeo GSmart pre neki dan, odjekuje mu kao u buretu i loše se čuje

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Za kvarljivost Prestigia sam pisao pre dosta vremena ovde...mislio sam da je patka jer imaju dobru cenu i da hoće konkurencija da im naudi, ali se pokazalo kao tačno.
Ali, pretpostavljam da ne mogu oni toliko da se kvare koliko ovi mogu da ih zamene.
Ali, pretpostavljam da ne mogu oni toliko da se kvare koliko ovi mogu da ih zamene.

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Jednostavnim rečnikom - škart. Nedavno je stigla jedna serija "Blaupunkt" tableta, čini mi se 7", i svaki do poslednjeg je imao liniju, nalik nizu mrtvih piksela, po sredini ekrana. Koju je to crnu kontrolu kvaliteta prošlo, ja stvarno ne znam. Slična priča je i sa gorepomenutim brendovima. Staviš tri ista tableta jedan pored drugog, istovremeno ih uključiš, na prvom se sistem podigne za minut, na drugom za dva, na trećem čekaš više od tri minuta... Prvi, bukvalno prvi Prestigio telefon koji sam uzeo u ruku, krčao je pri reprodukciji zvuka, da li sa MP3 plejera ili kada zvoni, svejedno. Kao da mu je pocepana memrana. Svakodnevno pristižu novi pokvareni uređaji, propast.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Bax napisao:Sad su me zvali dobijam nov Prestigio PAP 5044, kazu ne umeju da ga poprave, i da se javim da ga preuzmem(novi).
To je firma, tako se resava reklamacija.
Pre godinu dana svratim u Win WIn kao bila neka akcija trte mrte, uzmem Prestigio navigaciju, kao ima i mp3 koji mozez da pustas preko FM transmitera na svoj uradjaj u kolima sto bi mi bilo + jer nemam mp3 u kolima. Ukljucim uredjaj radi ali ne nalazi sateliteSloba napisao:Prestigio i Goclever uređaji svih vrsta su zatrpali servise, lakše im je tako.

Vidi taj EHO imaju i LG uredjaji, samo ljudima to ne smeta, e al posto ja nisam ljud, ja zelim, da se to resava.
Ovde na forumu ima ljudi, sa kojima pricam, imaju LG, i cuje im se bas isti EHO...
Znam ko me zove cim kazem HALOalolo...
Ovde na forumu ima ljudi, sa kojima pricam, imaju LG, i cuje im se bas isti EHO...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Prosto ko pasulj, kontrolu kvaliteta su preselili na krajnjeg kupca čime su oborili cenu proizvoda. Ni prvi ni poslednji koji to rade, ali na taj način treba pristupiti kupovini takvog proizvoda.starac vujadin napisao:Za kvarljivost Prestigia sam pisao pre dosta vremena ovde...mislio sam da je patka jer imaju dobru cenu i da hoće konkurencija da im naudi, ali se pokazalo kao tačno.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Ja da ne ureknem, ovaj moj za sada savrseno radi
Послато са PAP5044DUO користећи Тапаталк 4
Послато са PAP5044DUO користећи Тапаталк 4
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- TheWickerMan
Ja npr. na LGu nemam eho, čak štaviše smanjio sam jačinu zvuka u slušalici jer je vrhunski čuje. ovo je prvi telefon ikada (a promenio sam ih preko 100) na kome sam to uradio i time me je kupio jer mi je to jako bitno, posebno na poslu gde često je buka nepodnošljiva.Bax napisao:Vidi taj EHO imaju i LG uredjaji, samo ljudima to ne smeta, e al posto ja nisam ljud, ja zelim, da se to resava.
Dok npr. HTC Desire Z je imao eho i pizdeo sam zbog toga...
Imao Z, radio savršeno. Očigledno zavisi od primerka do primerka.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Bax napisao:Vidi taj EHO imaju i LG uredjaji, samo ljudima to ne smeta, e al posto ja nisam ljud, ja zelim, da se to resava.
pazi, ja kad se cujem i sa devojkom preko skype-a ili vibera, imam ponekad eho. uredjaji su galaxy note i s advance.
- TheWickerMan
@ nidža
meni je počelo posle 1.5 godine. Prodao sam ga drugaru, kod njega nema eha. Nisam pametan što, ali dobro je
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
meni je počelo posle 1.5 godine. Prodao sam ga drugaru, kod njega nema eha. Nisam pametan što, ali dobro je

sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Evo i kod mene je LG... Optimus G, nema nikakvog eha. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
" Poštovani,
Pod korišćenjem usluge prenos podataka se smatra i preuzimanje i slanje podataka.
Provera tarifiranja u toku meseca nažalost nije moguća. Proveru tarifiranja za mesec oktobar možete izvršiti nakon što se izvrši obračun i kreira račun. Listing odlaznog saobraćaja će biti dostupan na portalu Moj telekom (https://mojtelekom.telekom.rs/) posle 10.11.2013.
Prigovor na izdatu fakturu možete uputiti na tri načina:
- dolaskom u najbližu poslovnicu,
- pismom na adresu Cara Dušana 58, 11000 Beograd,
- elektronskom poštom na adresu korisnicki@mts.telekom.rs
Prilikom podnošenja prigovora putem elektronske pošte ili pisma, korisnik se identifikuje kao ugovorna strana navođenjem broja ugovora i datuma ugovora. Pored toga, sam prigovor mora biti svojeručno potpisan. Dakle, ukoliko u okviru skeniranog, svojeručno potpisanog i obrazloženog prigovora dostavite i informacije o broju ugovora i datumu potpisivanja istog, reklamacija će biti prosleđena nadležnoj službi na dalju obradu i rešavanje. U suprotnom, potrebno je da posetite neku od poslovnica. "
Pa sledeci mail:
" Postovani,
Baza podataka ne belezi posebno poslate i primljene podatke, vec celokupan prenos podataka. Listing za oktobar, koji cete moci da pogledate narednog meseca, sadrzace i informacije o vremenu kada je internet sesija ostvarena, kolicini prenetih podataka, kao i ceni po kojoj je naplacena svaka internet sesija. "
Kada odem na dropbox, ja vidim da su se UL-ovala samo 3 videa od max 100-120MB. Imao sam sigurno 350 slobodno najmanje. Znaci uopste mi nije jasno kako ovoliki racun a jos manje mi je jasno kako ja mogu tu njima bilo sta da dokazem kad' oni ni nemaju listing sajtova a i da imaju... ovo je jednostavno nemoguce dokazati... racun je potpuno neverovatan... 1kb = 0,05 dinara. Znaci koliko sam ja morao da skinem da bi mi racun bio 10.300 dinara ???
Pod korišćenjem usluge prenos podataka se smatra i preuzimanje i slanje podataka.
Provera tarifiranja u toku meseca nažalost nije moguća. Proveru tarifiranja za mesec oktobar možete izvršiti nakon što se izvrši obračun i kreira račun. Listing odlaznog saobraćaja će biti dostupan na portalu Moj telekom (https://mojtelekom.telekom.rs/) posle 10.11.2013.
Prigovor na izdatu fakturu možete uputiti na tri načina:
- dolaskom u najbližu poslovnicu,
- pismom na adresu Cara Dušana 58, 11000 Beograd,
- elektronskom poštom na adresu korisnicki@mts.telekom.rs
Prilikom podnošenja prigovora putem elektronske pošte ili pisma, korisnik se identifikuje kao ugovorna strana navođenjem broja ugovora i datuma ugovora. Pored toga, sam prigovor mora biti svojeručno potpisan. Dakle, ukoliko u okviru skeniranog, svojeručno potpisanog i obrazloženog prigovora dostavite i informacije o broju ugovora i datumu potpisivanja istog, reklamacija će biti prosleđena nadležnoj službi na dalju obradu i rešavanje. U suprotnom, potrebno je da posetite neku od poslovnica. "
Pa sledeci mail:
" Postovani,
Baza podataka ne belezi posebno poslate i primljene podatke, vec celokupan prenos podataka. Listing za oktobar, koji cete moci da pogledate narednog meseca, sadrzace i informacije o vremenu kada je internet sesija ostvarena, kolicini prenetih podataka, kao i ceni po kojoj je naplacena svaka internet sesija. "
Kada odem na dropbox, ja vidim da su se UL-ovala samo 3 videa od max 100-120MB. Imao sam sigurno 350 slobodno najmanje. Znaci uopste mi nije jasno kako ovoliki racun a jos manje mi je jasno kako ja mogu tu njima bilo sta da dokazem kad' oni ni nemaju listing sajtova a i da imaju... ovo je jednostavno nemoguce dokazati... racun je potpuno neverovatan... 1kb = 0,05 dinara. Znaci koliko sam ja morao da skinem da bi mi racun bio 10.300 dinara ???
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Kako kod Vip-a mozes listing da izvuces u svakom momentu za tekuci mesec tj. mozes online da pregledas listing u svakom momentu za tekuci mesec?