Renault Megane 1.2 tce 130
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Ocigledno je da je ovaj Megane trn u oku Vagenovcima.
Misliš, imaginarni Megan

I dalje ne razumem što tebi treba da se neko pravda i šta ti imaš sa ovom temomEra napisao:Ono šta si imao da kažeš o novom Meganu, je da je sreća da nemoraš da ga voziš. To smo upamtili, i nemoraš ponavljati. Drž se ti tvoga kamiončića.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja mislim da je Golf bolji.
Golf i Megane stvarno nisu za poredjenje. Megane moze da se poredi samo sa Leonom u VW grupaciji.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Gresis sinak, ovaj silno gresis 

Jedno je sigurno, za meganom se okreću i muškarci i žene i deca, za Golfom ko za škodom - niko. Na paringu nekada treba i čuvar
I za mene je misterija na brzaka prepoznati golf 6 i 7. 7 je sprčeniji, to je najveća vizuelna razlika za mene.
I za mene je misterija na brzaka prepoznati golf 6 i 7. 7 je sprčeniji, to je najveća vizuelna razlika za mene.
Era, da nisi ti munru sa VG?
Jok ja sam 
Golfu nije potrebno da ga gledaju, nego da ga voze. Slazem se da je Megane dopadljiviji, tu se sve zavrsava.
Tapatalk Post

Golfu nije potrebno da ga gledaju, nego da ga voze. Slazem se da je Megane dopadljiviji, tu se sve zavrsava.
Tapatalk Post
Floyd
Ne, ne čitam to glasilo. A ni slična.
Ako želim da znam o autu, odem u salon i probam. Ili ga probam na drugi način.
Markoni, Golf 1,6 tdi je klasu ispod 110 DCI. Veći motori mene ne interesuju.
Takođe 1,2 TSI i 1,2 TCE, je jasna razlika u prednost Renoa, posebno u kvalitetu.
Ne, ne čitam to glasilo. A ni slična.
Ako želim da znam o autu, odem u salon i probam. Ili ga probam na drugi način.
Markoni, Golf 1,6 tdi je klasu ispod 110 DCI. Veći motori mene ne interesuju.
Takođe 1,2 TSI i 1,2 TCE, je jasna razlika u prednost Renoa, posebno u kvalitetu.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Era napisao:Jedno je sigurno, za meganom se okreću i muškarci i žene i deca, za Golfom ko za škodom - niko. Na paringu nekada treba i čuvar

I uvek kada ljude vide Megan vade telefone i prave selfi i kace to na face

Da i to sam doživljavao da prave selfi sa meganom.
Nekad sam ovde postavljao sliku ženske koja slika megan (stvarno dobre ženske), pa sam megan uklonio sa slike. A neko me je pitao za ograde i kablove i stubove, koje sam stavio preko megana.
Nekad sam ovde postavljao sliku ženske koja slika megan (stvarno dobre ženske), pa sam megan uklonio sa slike. A neko me je pitao za ograde i kablove i stubove, koje sam stavio preko megana.

-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Sta je pesnik hteo reci samo on zna. Era ti si legenda.Era napisao:Da i to sam doživljavao da prave selfi sa meganom.

Aj ti ponovo postuj tu sliku.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nije Era Munru, ne koristi rec "jerbo" 

Ma gde nije, kad se samo setim moonrua sa vg 
TT

TT