Beograd
Re: Beograd
Zapravo, mislim da nisi u pravu sto se tice profila gostiju koji dolaze.
Hoteli imaju posla i mi smo x puta imali problem sto nije bilo dovoljno soba u hotelima sa 5*...
Upravo zbog nedostatka high class hotela Beograd se izbegava kao destinacija za organizaciju nekih vecih kongresa.
2011 je bio EACS u Bg, preko 3500 ljudi iz inostranstva i bio je apsolutni haos sa hotelima. Pritom, tad nije postojao ni Metropol, ni Falkensteiner... I organizatori su popi*deli zbog nedostatka hotela sa 4, 4+ i 5*.
Bg se siri, dolazi sve vise stranaca, sve vise firmi organizuje dogadjaje i zaista nam treba jos bar dva veca hotela sa 5*.
Radisson Blu u centru i Kempinski na Nbg bi trebali lepo to da pokriju.
Hoteli imaju posla i mi smo x puta imali problem sto nije bilo dovoljno soba u hotelima sa 5*...
Upravo zbog nedostatka high class hotela Beograd se izbegava kao destinacija za organizaciju nekih vecih kongresa.
2011 je bio EACS u Bg, preko 3500 ljudi iz inostranstva i bio je apsolutni haos sa hotelima. Pritom, tad nije postojao ni Metropol, ni Falkensteiner... I organizatori su popi*deli zbog nedostatka hotela sa 4, 4+ i 5*.
Bg se siri, dolazi sve vise stranaca, sve vise firmi organizuje dogadjaje i zaista nam treba jos bar dva veca hotela sa 5*.
Radisson Blu u centru i Kempinski na Nbg bi trebali lepo to da pokriju.
Investicioni fond je investitor, lanac hotela je upravnik(direktor) hotela. Poslednji primer crowne plaza a investitor zna se ko.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I pretposlednji primer... Isti hotel početak 80-ih, samo su u pitanju bili Genex i Intetcontinental.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ja sam dao konretan odgovor na tvoje pitanje, a ti bi malo da spinuješ...
A inače, pošto sam učestvovao u pregovorima oko prodaje jednog hotela u centru grada španskom lancu ni sam nisam mogao da preptostavim koliko ima modaliteta vlasništva hotlea pošto su na stolu bile gomila opcija. Bilo je poučno.
Next, koliko vam je puta bila frka...jel bilo više od 10 puta godišnje?
Slažem se da još 2-3 veća hotela (treba da bude i Mariott...i to se odužilo s početkom) će pokriti te "čepove"... A šta će biti s drugim danima? Istina je i da postoji ta kvaka da bez hotela ne možemo da konkurišemo za više događaja.
Mi smo ipak u prethodniom periodu postali prepoznatljiviji kao destinacija za liberalnu i jeftinu zabavu (koncerti, piće, seks), nego za goste koji često dolaze u hotele s 5 zvezdica.

A inače, pošto sam učestvovao u pregovorima oko prodaje jednog hotela u centru grada španskom lancu ni sam nisam mogao da preptostavim koliko ima modaliteta vlasništva hotlea pošto su na stolu bile gomila opcija. Bilo je poučno.
Next, koliko vam je puta bila frka...jel bilo više od 10 puta godišnje?
Slažem se da još 2-3 veća hotela (treba da bude i Mariott...i to se odužilo s početkom) će pokriti te "čepove"... A šta će biti s drugim danima? Istina je i da postoji ta kvaka da bez hotela ne možemo da konkurišemo za više događaja.
Mi smo ipak u prethodniom periodu postali prepoznatljiviji kao destinacija za liberalnu i jeftinu zabavu (koncerti, piće, seks), nego za goste koji često dolaze u hotele s 5 zvezdica.
Pa ok, gde se konkretno pominje da je starwood vlasnik juge(ako je starwood vlasnik metropola)?
Uostalom to je krajnje nebitno, ja ne vidim nista lose u ovom projektu ako se realizuje kako su rekli jer je stvarno greota da na najboljoj poziciji na NBGu stoji olupina.
Uostalom to je krajnje nebitno, ja ne vidim nista lose u ovom projektu ako se realizuje kako su rekli jer je stvarno greota da na najboljoj poziciji na NBGu stoji olupina.
Sad ce kod Covica sve moci, videcemo uskoro.
TT
TT
Pa recimo da je tako nekako. Ljudi izbegavaju Metropol, a i mi izbegavamo da ga uopste ubacimo u ponud, tako da je on manje-vise otpisan, i i dalje imamo 1 mator hotel (hyatt) i jedan od kog ocekujemo mnogo (Crowne Plaza)... A njima treba i konkurencija, inace ce postati kao Hyatt u koji 20 godina nista nije ulozeno...starac vujadin napisao: Next, koliko vam je puta bila frka...jel bilo više od 10 puta godišnje?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa loše je što hoće da grade dve kule od po 33 sprata, koje na tom mestu trebaju koliko čoveku rupa u glavi, i to im služi kao izgovor da ne pipaju staru zgradu. Pa Metropol su odugovlačili godinama. Hohštaplerska firma koja u suštini nije imala love, a htela puno. Nažalost nije jedina koja se tako zapatila ovde.ftj napisao:Pa ok, gde se konkretno pominje da je starwood vlasnik juge(ako je starwood vlasnik metropola)?
Širim haos!
Obradovaće sve ove uz Bulevar Nikole Tesle što su platili stanove boga oca.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- starac vujadin
Što ne radite sa Square Nine? Vrlo probirljivi stranci ga hvale iz nekog mog iskustva.NexT napisao:Pa recimo da je tako nekako. Ljudi izbegavaju Metropol, a i mi izbegavamo da ga uopste ubacimo u ponud, tako da je on manje-vise otpisan, i i dalje imamo 1 mator hotel (hyatt) i jedan od kog ocekujemo mnogo (Crowne Plaza)... A njima treba i konkurencija, inace ce postati kao Hyatt u koji 20 godina nista nije ulozeno...starac vujadin napisao: Next, koliko vam je puta bila frka...jel bilo više od 10 puta godišnje?
Samo ove splavove da uklone i odlicno.
- starac vujadin
To bi bilo urbanističko ludilo. Ispred stambenih zgrada preko puta bi postavili zgrade od 33 sprata na strani na kojoj nema stambenih zgrada i okolo nema stambenih zgrada i nikad nisu bile predviđene u toj okolini. To bi po regulacionom planu mogli da povežu (na silu) sa onom zgradom na početku Zemuna koja je na toj strani, ali je ona daleko od toliko spratova. Trebalo bi brutalno pregaziti sve uzuse urbanizma i dozvoliti takva čudovišta na tom mestu. Nadam se da će gradski oci imati minimum morala da ne dozvole tako nešto, a i da će misliti na sebe kad se jednom opet promeni vlast.
Pa upravo gradski oci nisu ni dozvoljavali visoke objekte i otud sve peripetije oko pocetka gradnje a ocigledno da investitor naslucuje da ce se nesto promeniti.
I smatram da je mnogo bolje graditi visoke objekte, naravno mnogi to ovde povezuju sa raspad soliterima u bg-u ali to uopste ne mora tako da bude.
I smatram da je mnogo bolje graditi visoke objekte, naravno mnogi to ovde povezuju sa raspad soliterima u bg-u ali to uopste ne mora tako da bude.
- starac vujadin
Nemam ništa protiv solitera generalno kao građevina, ali Beograd nije baš pogodan za njih i mislim da treba da ostane na snazi da se ne zidaju u Beogradu iz mnogo razloga... A na ovom konkretnom mestu to nema veze s vezom.