Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ako dobro filtriraju kvalitet neće biti problema. Ne prave sve aplikacije problem, nego one koje su stalno aktivne.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Ja mozda danas uzmem lumiu 1020 
Dvoumim se jos malo al tu sam... Ne mogu da nadjem zutu...

Dvoumim se jos malo al tu sam... Ne mogu da nadjem zutu...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Reci da se zajebavas 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ponasace se isto jer ne moze svaka da radi u u pozadini kao sto je slucaj kod androida tj. sistem drugacije regulise pozadinske procese i bolje upravlja resursima ali zato trpi multitasking, tu je android bolji.trojanac napisao:Videćemo kad za W8 izađe na hiljade apk kako će se telefon ponašati kad mu staviš 15-20 apk umesto 5.
Stevo,
za YT skini metrotube,
za facebook app potrazi Facebook Beta ali moras u podesavanjima region da prebascis na USA ili UK, ne secasm se tacno i skinui Nokia camera app i stavi je umesto fabricke, ako vec nije stavljena...
Cek cek, ako sam dobro razumeo, presli ste sa "nestabilnog" androida na wm8 i sad morate da ubacujete beta 3rd party apps jer nema fabrickih? 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Blic je najavio da će izbaciti aplikaciju, a za FB pošto je ključna za svaki savremen telefon, verovatno će uskoro update.steva_anya napisao: - aplikacija ima znacajno manje, ali su mahom probrane. Meni za sada od aplikacija samo dve prave problem: Blic koje nema, i Facebook posto zeza ollogovanja.
Teško je porediti tako, poptuno su drugačiji OS-ovi u pitanju, ali činjenica da svi koje sam pitao imaju sličan utisak, što se tiče brzine i manipulacije memorijom.steva_anya napisao: 1giga rama u Lumiji je sto i 2-3 giga u Androidu.
Hvala još jednom za utiske, meni ostaje da se presaberem i vidim šta ću. U principu trenutni Galaxy S+ mi vrši posao, ali je počeo da se čudno ponaša, zaglavi i nakon skidanja baterije ume da pogubi sve podatke.

Širim haos!
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Pa kad Google monopolosta odbija da pruzi zvanicnu podrsku za WP8...sto delimicno odgovara i MS-u ali zato ga duvaju korisnici.
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
Delija napisao:Reci da se zajebavas
Sto?

Jel zna neko nekoga da moze da nabavi zutu lumiu 1020? Do sada sam nasao samo crne i bele.
Necu da platim 100e vise sto je zuta, to se podrazumeva pod gluposti

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa gde nadje zutu... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ili mozda vise decacima 

Jednostavno mi zanimljivije deluje.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Aco, video sam zutu 1020 danas u Comtrade prodavnici u Delta City. Ne znam da li je cena normalna jer ni ne znam koliko inace kosta.
Hvala! Provericu, mada po oglasima kosta nekih 60k dinara a u ComTradeu mislim da je oko 90k.... Ali svakako cu proveriti, video sam je kad je dosla, mozda je opala cena 

I ja sam gledao zuti 920,takodje mislim da je zanimljiviji dosta od ostalih 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.