Da Darko. Auto se još ne vodi na mene. Nadam se da će biti moj vrlo brzo.
Superb III, tek kad kupim Suprba ili Golfa, tad ću postati legenda. Sad sam običan čovek.
Nebitno koliko godina budu stari ti auti, ali onda postaješ legenda.
Ono što je meni upalo u oko je da je vw ovde slagao za maksimalnu brzinu, koja je po testovima manja za 10km/h. Jel ti Markoni beše tvrdio da vw ne laže kod ovakvih stvari, ne sećam se najbolje
Nisam. Jedino sto sam govorio za VW grupaciju jeste da im je board tacan u deci. Sad ne znam da li si sa tim pomesao, ili mene sa nekim ko je tvrdio slicno.
Ja sam Megan DCI 110 probao do 192 km/h i išao je relativno lako i mogao je sigurno još nešto ali ja nisam smeo. Pri tome motor još nije bio razrađen. Proveravao sam brzinomer po GPS. Na 124, pokazuje GPS 120-121, pa laže 2,5%. Na tih 192, stvarna brzina je znači bila 187 (mislim da je tako i deklarisana brzina).
Zašto je Reno ovde deklarisao manje nego što može, ne znam. Sva konkurencija daje nešto više (mislim na ovakav motor i kola). Ovo nisam probao u Srbiji, naravno.
Na ovom linku gore priloženom, nisu tačni navedeni neki podaci za Megana. Ima 260 Nm.... Ima još netačnosti.
I mene 180 km/h sasvim zadovoljava, ali mi ono 0-100 km/h uopšte ne treba, i taj podatak u vožnji smatram totalno nebitnim.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Era napisao:Da Darko. Auto se još ne vodi na mene. Nadam se da će biti moj vrlo brzo.
Superb III, tek kad kupim Suprba ili Golfa, tad ću postati legenda. Sad sam običan čovek.
Nebitno koliko godina budu stari ti auti, ali onda postaješ legenda.
Era sa tvoj pamet legenda si i sa taj matori punto koji imas Svaki post ti je legendaran ne treba tebi golf za da budes legenda